Word vrijwilliger

TeleCineGids werd in 2018 opgericht door mensen met een hart voor televisie, radio en film. Mensen met een passie. Stuk voor stuk mensen van vlees en bloed die hun hart en ziel, maar vooral hun tijd, in dit project steken. Liefde voor televisie, film en radio. Dat is waar we mee vallen of staan. Wil jij ook graag meedoen aan dit project? Bekijk dan eens onderstaande functies en wie weet maak je binnenkort deel uit van het TeleCineGids-team!

Aanbiedingen

Schrijver

Om de algemene verslaggeving van het Vlaamse en internationale medialandschap op een leuke, aangename en toegankelijke manier tot bij de lezers te brengen, zoeken we ook nog mensen die zich hier graag mee bezighouden. Benieuwd wat er deze week in Familie te gebeuren staat? Dan vermoeden wij dat dit iets voor jou is.

Auteur

Auteurs maken artikels waarvan je de inhoud niet meteen op het internet vindt. Zo zijn we nog op zoek naar echte criticasters die graag en goed hun ongezouten mening kunnen geven over alles wat met televisie, film en radio te maken heeft. Gaande van nieuwe programma’s tot cinemabezoeken en van Ketnet Musicals tot de boksarena’s van Boxing Stars.

Redacteur

Als redacteur controleer je de artikels van schrijvers en auteurs. Je behoudt het overzicht van de reeds gepubliceerde artikels en de onderwerpen waarover er nog geschreven kan worden. Je motiveert het team en komt met vernieuwende ideeën om de werking van TeleCineGids te verbeteren.

Database-redacteur

Je bent enorm geïnteresseerd in televisie, film en/of radio. Je breidt onze database verder uit met een hart voor het onderwerp, de lay-out en de schrijfstijl.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Artikels schrijven is de beste leerschool voor wie graag iets in de journalistiek wil gaan doen.
  • Je leert meteen het Vlaamse en internationale pers- en medialandschap kennen.
  • Je komt terecht in een aangenaam team met een toffe sfeer.

Een vergoeding kunnen we je helaas niet beloven, maar we hopen dat je net als ons voldoening haalt uit je passie voor media.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies én ben je 16 jaar of ouder? Mail dan gerust naar info@telecinegids.be. Stel jezelf voor en motiveer waarom je graag bij TeleCineGids zou werken. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen! Heb je ons nog iets anders te bieden? Een extraatje of iets waar we niet van dachten dat we het nodig hadden? Ook daar staan we bij TeleCineGids voor open. Hopelijk tot binnenkort!