14
november 2018
2018
Dans met Hanne
© VRT / Alain Honorez

Welke dansgroep mag met Ballet Vlaanderen optreden voor Dans met Hanne?

Op 12 februari maakt Hanne Decoutere haar meisjesdroom waar. Die avond danst ze als prima ballerina samen met Ballet Vlaanderen in Concertgebouw Brugge het ballet Romeo en Julia in de versie van Les ballets de Monte-Carlo. Maar Hanne is niet de enige voor wie die avond een dansdroom uitkomt. Ook de winnaars van Dans met Hanne mogen mee het podium op.

Dans met Hanne

Dans met Hanne is een danswedstrijd van Canvas voor amateurdansers. Na een eerste selectieronde en de halve finale blijven van de meer dan honderd ingeschreven dansgroepen nog vijf finalisten over. Zij hebben een nieuwe choreografie voorbereid en daarvan een videoclip gemaakt. Op basis daarvan beslissen een professionele jury én het publiek wie de winnaar wordt. Die dansgroep mag samen met Hanne Decoutere en Ballet Vlaanderen optreden in het Concertgebouw Brugge.

Vijf finalisten

De videoclips van de vijf finalisten zijn vanaf nu te bekijken op canvas.be. Daar kan iedereen ook zijn stem uitbrengen. Over een maand worden alle stemmen samengeteld met de quoteringen van de jury en op zondag 16 december maken Hanne Decoutere en Jesse Callaert (danser en online gezicht van Dans met Hanne) bekend wie de winnaar wordt.

  • Compagnie J (moderne dans)
  • Empire Crew (hip hop/urban)
  • K-Creation (hiphop en modern)
  • Pirouette (klassiek)
  • Savage Clan (urban)

Vanaf januari

Vanaf januari wordt Dans met Hanne uitgezonden op Canvas. In dat programma verkent Hanne de wereld van de dans, met als hoogtepunt het optreden van Hanne Decoutere, Ballet Vlaanderen en de winnaar van Dans met Hanne.

Lees meer

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.

27
juni 2019
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 24 – 28 juni 2019

Wat gebeurt er in de laatste week van Familie? Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet. De situatie tussen Guido, Emma en Lucas bereikt een hoogtepunt. Stefanie wordt benaderd door een journalist, die haar totaal van streek brengt. Het bezoekje blijft niet zonder gevolgen.