27
november 2018
2018
Champions League
© Belgaimage

Vijfde speeldag van de UEFA Champions League

Op woensdag 28 november 2018 spelen Borussia Dortmund en Club Brugge hun vijfde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Bruggelingen zakken af naar het Westfalenstadion in Dortmund, met z’n indrukwekkend ‘Gelbe Wand’. De wedstrijd is live te volgen bij Q2.

Club Brugge opende zijn Champions League-campagne tegen Borussia Dortmund. Het hield lang stand maar verloor de thuismatch in de slotfase met 0-1. Tegen Monaco deed Club vorige speeldag wél een gouden zaak door met 0-4 te winnen. In Dortmund punten pakken wordt een pak moeilijker: Dortmund slikte in deze campagne thuis nog geen enkel doelpunt en won twee keer met ruim verschil: 3-0 en 4-0 tegen respectievelijk Monaco en Atlético. Met één punt zijn de Duitsers al zeker van de volgende ronde.

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Maarten Breckx zit in de studio met Jan Boskamp en Gilles de Bilde.

Borussia Dortmund – Club Brugge, op woensdag 28 november 2018 om 20.35 u. live op Q2.be, via de Q-app en bij

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.