27
november 2018
2018
Dance as One
© DPG Media

Vijfde auditieshow van Dance as One opnieuw vol professionele dansers

Op woensdag 28 november vindt de vijfde auditieshow van Dance as One plaats. Daarin zien we opnieuw enkele bekende professionele dansers: Team Life, BE OWT, The CDK en Fresh Label Studios.

Team Life

Dance as One
Team Life
© DPG Media

Als Life Compagnie haalden ze in 2016 de finale van Belgium’s Got Talent en één jaar eerder gooide hun danser Dieter Vandeputte nog hoge ogen in de liveshows van So You Think You Can Dance. Op woensdag 28 november waagt de Izegemse dansgroep Team Life haar kans in de laatste auditieshow van Dance As One. Dat doen ze met hun funky moderne dans moves en met een opvallende nummerkeuze. “Echt out of the box”, klinkt jurylid Timor Steffens verrast. Is dat voldoende om het laatste ticket voor de kwartfinales van Dance As One binnen te rijven?

BE OWT

Ook het Brusselse BE OWT hoopt met een originele aanpak door te stoten naar de volgende ronde. Captain Briana verhuisde een klein jaar geleden van Detroit naar België en bracht een nieuwe dansstijl mee: Afro-American stepping. Of wat Jan Kooijman omschrijft als body percussion: “heel veel geluiden maken met je lichaam”. Dat daar helemaal geen muziek voor nodig is, bewijst BE OWT tijdens hun auditie.

De Nederlandse crews The CDK en Fresh Label Studios

Dance as One
The CDK
© DPG Media

De Nederlandse crews zijn alvast van plan om hun vel duur te verkopen in de laatste auditieshow. “We hebben heel veel ervaring met synchroon dansen en wonnen veel wedstrijden omdat we super clean zijn”, aldus captain Sergio van hiphopgroep The CDK uit Veldhoven. De verwachtingen zijn meteen hooggespannen. Ook Fresh Label Studios uit Heythuysen won al tal van hiphopkampioenschappen.

Kwartfinale

The Revolutionary (BE), Oxygen (NL), Aira Ensemble (BE) en 2SDC Crew (BE) bewezen zich al. Hen zien Niels Destadsbader en Nicolette van Dam alvast terug in de kwartfinale van Dance As One. Maar welke dansgroep vervoegt hen?

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.