27
november 2018
2018
Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen
Wouter Torfs
© DPG Media

Vanavond in de laatste aflevering van Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen

Cathérine Moerkerke vliegt vanavond in de laatste aflevering van Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen met Bart Verhaeghe boven zijn droomproject. Daarnaast viert ze het 70-jarig bestaan van Torfs en wordt ze bij een van de rijkste vrouwen van België ontvangen.

Uplace

Op een site in Machelen, gekocht door Bart Verhaeghe, had het belevingscomplex Uplace moeten komen. Dat project werd door een arrest van de Raad Van State vorig jaar definitief begraven, maar Verhaeghe is formeel: “Hier zal IETS komen hoor! Dit kan niet zo blijven. De gronden zijn van ons. Volgens de huidige voorschriften kunnen we hier 160.000 m² kantoren op zetten, maar alleen kantoren is natuurlijk niet de toekomst”, verduidelijkt Verhaeghe. De ondernemer heeft maar weinig begrip dat een aantal belangengroepen zo gekant zijn tegen de visie van het belevingscomplex dat Uplace wou en wil zijn.

Soudal

Vic Swerts, de eigenaar van Soudal, ontvangt een delegatie Duitse klanten, die Soudal-producten verkopen. Swerts organiseert op zijn privédomein De Wouwer in Oud-Turnhout een receptie. Hij spreekt zijn gezelschap toe in het Duits en steeds met een kwinkslag. “Voor deze mensen is het belangrijk dat ze de grote baas te zien en te horen krijgen”, verduidelijkt Soudal CEO Dirk Coorevits. “Het geeft uitstraling aan het merk. En Vic doet dat op een manier die goed overkomt bij hen”.

Torfs

Bij Torfs is het feest. Het bedrijf bestaat 70 jaar en Wouter Torfs en zijn vrouw geven ook een feest omdat ze 35 jaar zijn getrouwd. De 3 kinderen van het koppel zijn er ook, samen met hun lief. Aan tafel wordt er gepraat over de toekomst van het familiebedrijf en wie de gegadigde is om op termijn de leiding in handen te nemen.

Virginie Saverys

Virginie Saverys, één van de rijkste vrouwen van België, ontvangt Cathérine bij haar thuis. In een prachtig gerenoveerde Toscaanse hoeve, eenzaam gelegen op een heuvel, met een adembenemend uitzicht.

Bart Versluys

Met Bart Versluys bezoekt Cathérine de renovatie van één van de mooiste gebouwen van Oostende: Villa Maritza, dat ondertussen ook eigendom is van de bouwpromotor. Op de gelijkvloers van het mooie pand aan de zeedijk wil Versluys een deel van zijn kantoren onderbrengen.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.