1
april 2018
2018
© Netflix

Vanaf vrijdag 6 april staat deel 2 van La Casa de Papel op Netflix!

Bekijk alvast de trailer van deel 2 van de Spaanse Netflix Original La Casa de Papel, waar de tijd begint te dringen in het Spaanse nationale munthuis waar het ‘Chernobyl Plan’ bijna van start gaat. Vanaf vrijdag 6 april op Netflix!

De tijd begint te dringen in het Spaanse nationale munthuis waar het ‘Chernobyl Plan’ bijna van start gaat. De acht criminele specialisten met schuilnamen Tokio, Nairobi, Rio, Berlin, Helsinki, Oslo, Denver en Moscow zijn vastberaden om ongeschonden uit te breken met 2,4 miljard euro in hun bezit, terwijl The Professor zijn mind games met detective Raquel Murillo voortzet.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.