15
februari 2018
2018
Unbreakable Kimmy Schmidt
© Netflix

‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ (seizoen 4) vanaf 30 mei terug op Netflix

Yes! Vanaf woensdag 30 mei keert ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ terug. De eerste zes afleveringen van het vierde seizoen kunnen we dan in één keer uitkijken op onze geliefde Netflix. De andere helft van dat seizoen zal later in 2018 uitkomen.

Na vijftien jaar bij een sekte te hebben geleefd, krijgt Kimmy Schmidt haar leven terug. En dat doet ze in New York. Gewapend met een rugzak, lichtgevende turnschoenen en een paar bibliotheekboeken (die vijftien jaar geleden eigenlijk al moesten teruggebracht werden) is ze klaar voor een wereld waarvan ze dacht dat die weg was. Kimmy is naïef, maar veerkrachtig en niets kan haar tegenhouden. Ze vindt snel een nieuwe baan, een nieuwe huisgenoot en begint haar leven zo opnieuw.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.