Synopsis
24
augustus 2019
2019
Familie, aflevering 6429 op maandag 26 augustus 2019 bij VTM. Op de foto: Kürt Rogiers (Lars)
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

Maandag 26 augustus 2019 (aflevering
1aflevering 1
van seizoen 29
/
6429de 6429e aflevering
van Familie
)

© DPG Media

Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Alfons doet een verrassende ontdekking. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

© DPG Media

Dinsdag 27 augustus 2019 (aflevering
2aflevering 2
van seizoen 29
/
6430de 6430e aflevering
van Familie
)

© DPG Media

Benny neemt Robyn kwalijk wat er met Alfons is gebeurd. Samen met Stefanie en Patrick gaan ze op zoek naar hem. Zjef is ervan overtuigd dat Hanne zwanger is en uit zijn vermoedens tegen Rudi. Anna en Albert bezoeken Kasper.

© DPG Media

Woensdag 28 augustus 2019 (aflevering
3aflevering 3
van seizoen 29
/
6431de 6431e aflevering
van Familie
)

© DPG Media

Mathias heeft het moeilijk en praat met Cédric. Benny loopt op de toppen van zijn tenen omdat Alfons nog steeds spoorloos is. Jenny stelt zich luidop vragen. Amélie vindt dat Niko haar werk in de Jan & Alleman niet genoeg waardeert. Zjef is niet te spreken over de interimkracht in de Foodbar.

© DPG Media

Donderdag 29 augustus 2019 (aflevering
4aflevering 4
van seizoen 29
/
6432de 6432e aflevering
van Familie
)

© DPG Media

Robyn en Benny maken zich ernstig zorgen. Amélie zit ermee verveeld dat zowel Jan als Niko geen respect heeft voor haar job. Ze spreekt Lars erover aan. Robyn voelt zich schuldig en probeert de situatie recht te trekken. Jenny start een petitie tegen het nieuwe circulatieplan in de stad.

© DPG Media

Vrijdag 30 augustus 2019 (aflevering
5aflevering 5
van seizoen 29
/
6433de 6433e aflevering
van Familie
)

© DPG Media

Véronique legt Mathias de papieren voor de echtscheiding voor. Hij blijft het echter moeilijk hebben met wat er recent allemaal gebeurd is. Cédric zoekt een oplossing voor de slapeloze nachten van Kasper. Peter doet Gloria een voorstel. Jan maakt zich op voor een klasreünie. Mieke, Niko, Rudi en Zjef gaan samen op stap.

© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.