Synopsis
28
december 2018
2018
Familie
Aflevering 6301 op woensdag 2 januari 2019 bij VTM. Op de foto: Sandrine André (Véronique) en Tania Poppe (Vicky)
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 31 december 2018 – 4 januari 2019

Wat gebeurt er deze week in Familie? Véronique vreest het ergste voor haar proces. Amélie vindt dat Lars zich beter kan neerleggen bij de feiten. Mathias heeft geen vertrouwen meer in de samenwerking met Niko. Lars is vastberaden Marie op de knieën te krijgen.

Maandag 31 december 2018 (aflevering
91aflevering 91
van seizoen 28
/
6299de 6299e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Véronique vreest het ergste voor haar proces. Ze voelt zich eenzaam en mist Cédric. Lars heeft Peter een belangrijke vraag te stellen. Amélie vindt dat hij zich beter kan neerleggen bij de feiten. Mathias heeft geen vertrouwen meer in de samenwerking met Niko.

Familie
© DPG Media

Dinsdag 1 januari 2019 (aflevering
92aflevering 92
van seizoen 28
/
6300de 6300e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Véronique heeft het moeilijk op nieuwjaarsavond. Ze schrijft een brief naar Cédric. Hanne, Quinten, Emma en Guido krijgen bezoek van twee inspecteurs. Zij hebben belangrijk nieuws te melden. Lars is vastberaden Marie op de knieën te krijgen. Niko ligt in de knoop met zichzelf.

Familie
© DPG Media

Woensdag 2 januari 2019 (aflevering
93aflevering 93
van seizoen 28
/
6301de 6301e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Marie botst net voor haar vertrek op Cédric. Hanne wil Lars helpen met zijn onderzoek, zelfs al houdt dat grote risico's in. Véronique panikeert voor haar proces, dat vandaag van start gaat. Vicky probeert haar gerust te stellen. Mathias droomt van een internationale carrière voor Gust.

Familie
© DPG Media

Donderdag 3 januari 2019 (aflevering
94aflevering 94
van seizoen 28
/
6302de 6302e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars en Hanne overlopen hun laatste opties. Hij probeert Marnix om te kopen, in de hoop hem aan het praten te krijgen. Niko komt in slechte papieren te zitten. Cédric wordt opgeroepen als getuige in de rechtszaak van Véronique.

Familie
© DPG Media

Vrijdag 4 januari 2019 (aflevering
95aflevering 95
van seizoen 28
/
6303de 6303e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Het proces van Véronique komt in een stroomversnelling wanneer de andere getuigen hun verhaal doen. De emoties lopen dan ook hoog op. Hanne neemt Quinten in vertrouwen. Hij besluit haar en Lars te helpen in hun race tegen de tijd.

Familie
© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.