Synopsis
31
augustus 2018
2018
Familie
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 3 – 7 september 2018

Een nieuwe week Familie. Vicky gaat nog verder. Véronique lijdt eronder en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Intussen probeert Jenny haar dochter terug in contact te brengen met haar zoon en wordt Mieke achterdochtig…

Maandag 3 september 2018 (aflevering
6aflevering 6
van seizoen 28
/
6214de 6214e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Vicky zet de puntjes op de i. Peter merkt dat Véronique niet in haar gewone doen is. Hij praat erover met Lars. Quinten en Hanne belanden in een ongemakkelijke situatie. Mieke is achterdochtig en vraagt Niko uit. Jenny probeert Robyn terug in contact te brengen met haar broer.

Dinsdag 4 september 2018 (aflevering
7aflevering 7
van seizoen 28
/
6215de 6215e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Stefanie is in paniek wanneer ze Hanne in huis aantreft. Louise neemt een belangrijke beslissing die bij Trudy niet in goede aarde valt. Jenny maakt avances bij Patrick. Jonas is een weddenschap aangegaan met Benny.

Woensdag 5 september 2018 (aflevering
8aflevering 8
van seizoen 28
/
6216de 6216e aflevering
van Familie
)

Mieke ontdekt dat Niko iets voor haar verborgen houdt. Ze besluit hem hiermee te confronteren. Benny trekt zijn conclusies wanneer hij een telefoongesprek opvangt tussen Robyn en Jenny. Brigitte en Lars hebben een hevige discussie over Véronique.

Familie
© DPG Media

Donderdag 6 september 2018 (aflevering
9aflevering 9
van seizoen 28
/
6217de 6217e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Louise raadt Cédric aan om Marie uit zijn hoofd te zetten. Hij vraagt Mathias om raad. Mieke treft bloed aan op de trui van Niko. Ze deelt haar ongerustheid met Rudi en overweegt om Niko te achtervolgen. Robyn en Benny proberen hun plooien glad te strijken.

Vrijdag 7 september 2018 (aflevering
10aflevering 10
van seizoen 28
/
6218de 6218e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Cédric probeert op Marie in te praten. Mathias ontdekt dat er meer aan de hand is tussen de twee. Louise moet belangrijke knopen doorhakken en heeft stress. Peter en Trudy kijken lijdzaam toe. Benny doet een verrassende ontdekking.

Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.