Synopsis
30
november 2018
2018
Familie
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 3 – 7 december 2018

Wat gebeurt er deze week in Familie? Marie-Rose en Mathias lopen elkaar onverwacht tegen het lijf. Niko ontdekt dat een concurrent al zijn klanten probeert af te snoepen. Jan raadt Niko aan om klacht neer te leggen. Hij schakelt de hulp in van Mathias.

Maandag 3 december 2018 (aflevering
71aflevering 71
van seizoen 28
/
6279de 6279e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny werkt zich verder in nesten. Jonas maakt hem duidelijk dat hij serieuze risico's neemt. Ook Jelle komt alsmaar meer onder druk te staan. Hij loopt thuis gestresseerd rond, maar zwijgt erover tegen Peter en Louise. Marie-Rose en Mathias lopen elkaar onverwacht tegen het lijf.

Familie
© DPG Media

Dinsdag 4 december 2018 (aflevering
72aflevering 72
van seizoen 28
/
6280de 6280e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars zet Marie onder druk. Cédric hengelt ondertussen naar haar verleden en de band met haar moeder. Patrick wil dat Benny open kaart speelt. Niko ontdekt dat een concurrent al zijn klanten probeert af te snoepen.

Familie
© DPG Media

Woensdag 5 december 2018 (aflevering
73aflevering 73
van seizoen 28
/
6281de 6281e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Jan raadt Niko aan om klacht neer te leggen. Hij schakelt de hulp in van Mathias. Jonas is bang om zijn job te verliezen. Marie-Rose bezoekt Véronique. De bomma spoort Mathias ondertussen aan om vrede te sluiten. Jan merkt dat Jelle niet in zijn gewone doen is.

Familie
© DPG Media

Donderdag 6 december 2018 (aflevering
74aflevering 74
van seizoen 28
/
6282de 6282e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Stefanie wordt 's avonds opgeschrikt. Mathias adviseert Niko om in te zetten op promotie. Een kolfje naar de hand van Zjef. Robyn komt via Jan en Jenny het geheim van Benny te weten en confronteert hem hiermee. Cédric ontdekt Lars' verdachtmakingen.

Familie
© DPG Media

Vrijdag 7 december 2018 (aflevering
75aflevering 75
van seizoen 28
/
6283de 6283e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny wil Robyn het achterste van zijn tong niet laten zien. Zij reageert woest. Zjef probeert Niko te overtuigen om zijn idee voor een reclamefilmpje een kans te geven. Cédric confronteert Marie met haar plannen. Amélie merkt iets vreemds op in het dossier van het onderzoek.

Familie
© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.