Synopsis
21
december 2018
2018
Familie
Aflevering 6295 op dinsdag 25 december 2018. Op de foto: Ray Verhaeghe (Albert), Annie Geeraerts (Anna), Jef De Smedt (Jan), Hilde Van Haesendonck (Jenny) en Jits Van Belle (Robyn)
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 24 – 28 december 2018

Wat gebeurt er deze week in Familie? Lars wil de advocaat van Véronique overtuigen om van strategie te veranderen. Jan is ontgoocheld als blijkt dat zijn kinderen niet naar het kerstfeest kunnen komen. Emma en Guido missen de meisjes. Marie blijft Cédric bespelen.

Maandag 24 december 2018 (aflevering
86aflevering 86
van seizoen 28
/
6294de 6294e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars wil de advocaat van Véronique overtuigen om van strategie te veranderen. Of ook Cédric hier wil in meegaan is nog maar de vraag. Guido en Emma missen hun meisjes. Jan is ontgoocheld als blijkt dat zijn kinderen niet naar het kerstfeest kunnen komen. Hij ziet het niet zitten om enkel met de bomma en Albert aan de feesttafel te zitten.

Familie
© DPG Media

Dinsdag 25 december 2018 (aflevering
87aflevering 87
van seizoen 28
/
6295de 6295e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Guido mist Mila en Milou. Hij wil zijn dochters bij hem met Kerst en spreekt Lucas hierover aan. Niko loopt slechtgezind rond. Mieke legt de vinger op de wonde. Benny beleeft een sombere Kerst. Van Jenny krijgt hij een uitbrander van formaat. Ook Jan krijgt het van de bomma stevig te verduren.

Familie
© DPG Media

Woensdag 26 december 2018 (aflevering
88aflevering 88
van seizoen 28
/
6296de 6296e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Robyn spoort Jenny aan om Jonas een bezoekje te brengen. Guido voelt zich schuldig over het mislukte kerstfeest van Jan. Emma bedenkt een oplossing. Mathias helpt Niko bij zijn contractbesprekingen. Zijn goede raad wordt echter in de wind geslagen.

Familie
© DPG Media

Donderdag 27 december 2018 (aflevering
89aflevering 89
van seizoen 28
/
6297de 6297e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Marie blijft Cédric bespelen. Ook een gesprek met Véronique komt hard aan. Niko en Guido kloppen extra uren om de levering Gust klaar te krijgen tegen de deadline. Mieke is achterdochtig.

Familie
© DPG Media

Vrijdag 28 december 2018 (aflevering
90aflevering 90
van seizoen 28
/
6298de 6298e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny dwingt Robyn om met hem te praten. Jeremy is blij om te zien dat Jelle een nieuwe plek in de ploeg heeft gekregen. Hij laat nog eens duidelijk verstaan wie de baas is. Niko drukt zijn eigen wil door, maar dreigt met zijn hoofd tegen de muur te lopen.

Familie
© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.