Synopsis
16
november 2018
2018
Familie
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 19 – 23 november 2018

Wat gebeurt er deze week in Familie? Hanne is klaar voor de volgende stap in haar relatie. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Ondertussen zet Véronique echter een belangrijke stap. Jonas én Benny sussen Robyn met een leugen.

Maandag 19 november 2018 (aflevering
61aflevering 61
van seizoen 28
/
6269de 6269e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars maakt weinig indruk op Véronique. Hij is bang dat ze domme dingen zal doen. Marie raadt Cédric af om nog contact op te nemen met zijn moeder. Voor Stefanie breekt een belangrijke dag aan, maar die eindigt niet zoals verwacht. Een gesprek met Amélie zet Peter aan het denken.

Familie
© DPG Media

Dinsdag 20 november 2018 (aflevering
62aflevering 62
van seizoen 28
/
6270de 6270e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Joris wil dat Stefanie zwijgt over het voorval van gisteren. Jonas is het beu om alles met de bus te moeten doen en wil een auto kopen. Hij vraagt aan Niko om extra uren te kloppen. Lars zet Evy onder druk om zich ten volle op het buurtonderzoek te concentreren.

Familie
© DPG Media

Woensdag 21 november 2018 (aflevering
63aflevering 63
van seizoen 28
/
6271de 6271e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Evy vraagt de buurvrouw uit over de mysterieuze auto voor de deur van Véronique. Een nieuw spoor, waar Lars zich aan optrekt. Marie uit haar frustraties tegen Mathias. Jan moet zich bij Jenny excuseren. Hanne is klaar voor de volgende stap in haar relatie.

Familie
© DPG Media

Donderdag 22 november 2018 (aflevering
64aflevering 64
van seizoen 28
/
6272de 6272e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Emma raadt Hanne aan om met Quinten te praten. Jonas liegt tegen Robyn. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Ondertussen zet Véronique echter een belangrijke stap. Stefanie maakt zich grote zorgen over Joris.

Familie
© DPG Media

Vrijdag 23 november 2018 (aflevering
65aflevering 65
van seizoen 28
/
6273de 6273e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars blijft zeker van zijn stuk en probeert Evy voor zijn kar te spannen. Quinten merkt hoezeer Hanne gehecht is aan haar vrienden. Niet alleen Jonas, maar ook Benny, sust Robyn met een leugen. Marie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken.

Familie
© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.