Synopsis
14
december 2018
2018
Familie
Hilde Van Haesendonck (Jenny)
© DPG Media

SYNOPSIS | Familie: 17 – 21 december 2018

Wat gebeurt er deze week in Familie? Marie-Rose roept de hulp van Mathias in. Niko maakt zich zorgen over zijn reputatie. Benny en Jonas nemen een groot risico. Jenny is in alle staten en Peter ontvangt een mysterieuze enveloppe.

Maandag 17 december 2018 (aflevering
81aflevering 81
van seizoen 28
/
6289de 6289e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Marie-Rose heeft een belangrijke afspraak gepland. Ze ziet zich genoodzaakt om de hulp van Mathias in te roepen. Benny en Jonas nemen een groot risico. Benny maakt zich zorgen over de gevolgen. Niko maakt zich zorgen over zijn reputatie en werkt zijn frustraties uit op Zjef.

Familie
© DPG Media

Dinsdag 18 december 2018 (aflevering
82aflevering 82
van seizoen 28
/
6290de 6290e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Lars haalt alle middelen uit de kast om tot een doorbraak te komen in het onderzoek naar de steekpartij op Amélie. Véronique schakelt hem in om bij Cédric te checken hoe het met hem gaat. Niko en Zjef leven nog steeds op voet van oorlog, ondanks een poging van Rudi om de gemoederen te bedaren.

Familie
© DPG Media

Woensdag 19 december 2018 (aflevering
83aflevering 83
van seizoen 28
/
6291de 6291e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny voelt zich schuldig. Zijn vreemd gedrag gaat niet onopgemerkt voorbij. Jenny is ondertussen in alle staten. Peter ontvangt een mysterieuze enveloppe. Cédric denkt erover na om te stoppen met zijn studies en spreekt hierover met Marie. Lars lijkt de moed te verliezen.

Familie
© DPG Media

Donderdag 20 december 2018 (aflevering
84aflevering 84
van seizoen 28
/
6292de 6292e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny twijfelt om Robyn zijn geheim op te biechten. Het schuldgevoel blijft immers aan hem knagen. Ook Lars heeft Véronique moeilijk nieuws te vertellen. Niko komt handen tekort in de brouwerij. Hij wil op zoek gaan naar een zakelijke partner.

Familie
© DPG Media

Vrijdag 21 december 2018 (aflevering
85aflevering 85
van seizoen 28
/
6293de 6293e aflevering
van Familie
)

Familie
© DPG Media

Benny zet een belangrijke stap, maar stelt Robyn teleur. Niko krijgt een ongelofelijk voorstel dat hij niet kan weigeren. Véronique lucht haar hart bij Marie-Rose. Peter mist Louise en zoekt contact met haar.

Familie
© DPG Media
Familie, van maandag tot en met vrijdag om 20.00 u. bij
In de dagelijkse soap Familie wordt het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage gevolgd. Oor­spron­kelijk hadden de Van den Bossches een elektronica­bedrijf, maar ondertussen leidt de familie een holding waarin een confectie­keten en enkele broodjes­zaken zijn opgenomen. De persoonlijke levens van de Van den Bossches worden op de voet gevolgd. Bomma Anna en al haar kinderen, klein­kin­de­ren en intussen ook achter­klein­kinderen maak­ten door­heen de tijd al heel wat mee en het ziet er niet naar uit dat hun levens binnenkort wat rustiger zullen worden.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.