28
oktober 2018
2018
Dancing with the Stars
© SBS Belgium

Sien Eggers eerste afvaller van Dancing with the Stars

Voor de eerste aflevering werden the stars uit Dancing with the Stars nog even gespaard. Maar na de tweede aflevering moest er toch écht iemand het programma verlaten. Elodie Ouedraogo leek een grote kanshebber nadat ze vorige week geen punten kreeg doordat zij niet kon dansen. Maar na tussenkomst van de kijker bleek uiteindelijk dat Sien Eggers het programma moest verlaten.

Voor de oudste kandidate van de wedstrijd zit het avontuur er al na 2 afleveringen op. Tijdens de tango op het nummer ‘Sweet Dreams’ van Escala bleven de juryleden wat op hun honger zitten. Ook de kijkers konden het tij niet meer doen keren. Sien en haar danspartner Rob bengelden al onderaan het klassement van vorige week met slechts 15 punten van de jury. Dat leverde hen toen de voorlaatste plaats op, net boven Elodie Ouedraogo, die uitviel door een scheur aan haar onderste rechterrib.

Het was een geweldige ervaring. Ik heb mezelf uitgedaagd en ik heb mijn oude lichaam terug in gang kunnen trekken. Ik ga zeker en vast nog blijven dansen!Sien Eggers

De 67-jarige Sien begon nochtans niet onvoorbereid aan de danswedstrijd. Extra zwemlessen moesten haar conditie een boost geven en haar acteertalent kwam goed van pas om zich volledig te kunnen inleven in de verschillende dansstijlen. In de eerste aflevering schitterde ze nog als de ‘Godmother’ en gaf ze een eigenzinnige twist aan de American Smooth op ‘Gangsta’s Paradise’ van Vintage 1920’s Al Capone Style (Coolio Cover ft Robyn Adele Anderson).

Voor de jury was James de grote winnaar van de avond. Hij ontroerde iedereen met een moderne dans op de tonen van ‘Sweet Disposition’ van The Temper Trap. Benieuwd wie volgende week de sterrenshow moet verlaten…

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.