22
februari 2018
2018
Dirty Grandpa

‘Q Movies’: elke vrijdag straffe tv-premières op Q2

Vanaf vrijdag 23 februari 2018 start ‘Q Movies’. Elke vrijdagavond krijgen we dan om 20.35 u. – zodat we nog naar Familie kunnen kijken natuurlijk (of Thuis, maar dat is een concurrerende zender) – een film te zien. Niet de zoveelste herhaling van The Sound of Music of Titanic, maar wel straffe tv-premières. We kijken er naar uit!

Van sensatie en actie tot komedie en drama: geen enkel genre valt uit de boot – knipoogje naar Titanic. Er wordt gestart met Allegiant, de derde film uit de Divergent-reeks. Vervolgens staan ook nog onder andere Apocalypse, Ted 2, Ant-Man, Fantastic Four en The Last Witch Hunter geprogrammeerd.

The Divergent Series: Allegiant

RELEASEDATUM: 9 maart 2016 in België
GEREGISSEERD DOOR: Robert Schwentke
GENRE: Actie / Avontuur / Sciencefiction
MET ONDER ANDERE: Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Ansel Elgort, Zoë Kravitz, Maggie Q, Naomi Watts, Octavia Spencer, Bill Skarsgård
SYNOPSIS: In Allegiant besluiten Tris en Four voor het eerst de stad te verlaten en vluchten ze naar de wereld buiten de muur. Wat ze daar ontdekken stelt alles in vraag wat ze dachten te weten over hun wereld. Ze worden opgenomen door mysterieuze agenten en ontdekken de waaarheid over de wereld waarin ze leven. Wat niets is wat het lijkt.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.