29
oktober 2018
2018
Een frisse start met vtwonen
© DPG Media

Nieuw seizoen van Een frisse start met vtwonen gaat van start

Iedereen maakt het ooit mee, maar niet iedereen staat er voor te springen: verhuizen. Sieg De Doncker helpt daarom vanaf dinsdag 30 oktober 2018 opnieuw Vlamingen met hun verhuis in het nieuwe seizoen van Een Frisse Start met vtwonen bij Vitaya, de zender die aan een recordjaar bezig is met een gemiddeld marktaandeel van 8,2% (all day, V18-54).

Terwijl Sieg enkele meubels en de zwaarste dozen verhuist, nemen vtwonen-stylisten en zussen Ozanne en Guillemine Mertens opnieuw de inrichting van de nieuwe huizen voor hun rekening en geven ze de beste DIY- en decoratietips mee aan de kijkers. Met een berg creatieve ideeën toveren ze elke week de nieuwe woning om tot een echt droomhuis en geven ze de deelnemers op die manier een frisse start.

Die twee zussen hebben dat toch eigenlijk wel goed gezien: ik zal de zware dozen wel in- en uitladen, terwijl zij ondertussen op het gemak de gordijnen of kleuren verf kiezen. (lacht) Maar bon, misschien is het toch beter zo, want toen ik eens wou helpen met het decoreren van een terras, kreeg ik twee blikken die boekdelen spraken.
Sieg De Doncker

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.