Overzicht
1
november 2018
2018
© Netflix

Nieuw op Netflix | 1 tot 15 november 2018

Het langverwachte laatste seizoen van House of Cards, nieuwe afleveringen van The Good Place en kaskrakers als Passengers en E.T. Netflix smeekt ons om met een warme chocolademelk en een dekentje te gaan Netflixen.

Netflix Original Series

House of Cards

Het meedogenloze congreslid Frank Underwood doet er alles aan om Washington D.C. te veroveren. Als de nieuw verkozen president een belofte breekt, besluiten hij en en zijn vrouw Claire hun eigen weg te gaan en de regels aan hun laars te lappen. Seizoen 5 eindigde met het aftreden van president Frank Underwood. Vicepresident en levenspartner Claire wordt vervolgens beëdigd en opent in de laatste aflevering de jacht op een ongrijpbare terrorist.
House of CardsSeizoen 6
02november

Super Drags

Drie homoseksuele collega's in een warenhuis worden na hun werk dragqueen-superhelden die vechten tegen de boze koningin Lady Elza en de conservatieve politicus Sandoval.
Super DragsNieuw
09november

Westside

Westside toont de reis van negen jonge getalenteerde muzikanten die in Los Angeles wonen. Elke aflevering werpt een licht op zowel het creatieve proces als persoonlijke problemen. Zo worden bioscoopachtige documentairebeelden afgewisseld met videoclips met originele liedjes.
WestsideNieuw
09november

Warrior

Een oorlogsveteraan hoopt bij terugkeer op een vredig en alledaags leven, maar raakt al gauw verstrikt in een gevaarlijk gevecht tussen een ruige motorbende en de politie, die vastberaden is de bende uit te schakelen.
WarriorNieuw
13november

Netflix Film

The Holiday Calendar

The Holiday CalendarNieuw
02november

The Other Side of the Wind

The Other Side of the WindNieuw
02november

Outlaw King

Outlaw KingNieuw
09november

Braqueurs

BraqueursNieuw
15november

Netflix Original Comedy

John Leguizamo’s Latin History for Morons

John Leguizamo's Latin History for MoronsNieuw
05november

Loudon Wainwright III: Surviving Twin

Loudon Wainwright III: Surviving TwinNieuw
13november

Netflix Weekly Episodes

The Good Place

Nadat ze is overleden wordt Eleanor wakker in het hiernamaals. Wanneer ze van haar mentor Michael te horen krijgt dat ze door haar goede leven een plekje in The Good Place heeft verdiend, beseft ze dat ze haar hebben verwisseld met iemand anders. Met hulp van haar soulmate Chidi probeert ze een beter mens te worden en zo haar plaats te verdienen.
The good PlaceSeizoen 3
Wekelijksnieuwe afleveringen

Dynasty

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De perikelen van de families op zakelijk en privé gebied staan dan ook centraal.
DynastySeizoen 2
Wekelijksnieuwe afleveringen

Riverdale

Als een nieuw schooljaar begint is het stadje Riverdale nog niet bekomen van de recente dood van de populaire middelbare scholier Jason Blossom. Archie Andrews is een typische Amerikaanse tiener, maar sinds de zomervakantie beseft hij dat hij carrière wil maken in de muziek. Dit ondanks het plotselinge einde van de verboden relatie met de jonge muzieklerares, mevrouw Grundy, waardoor hij zonder mentor zit. Daarnaast blijkt Cheryl Blossom een geheim te bewaren over de mysterieuze dood van haar tweelingbroer Jason. Riverdale mag er dan uitzien als een slaperig stadje, er loert gevaar om elke hoek.
RiverdaleSeizoen 3
Wekelijksnieuwe afleveringen

A Taiwanese Tale of Two Cities

A Taiwanese Tale of Two CitiesNieuw
Wekelijksnieuwe afleveringen

Black Lightning

Black LightningSeizoen 2
Wekelijksnieuwe afleveringen

Patriot Act with Hasan Minhaj

Iedere zondag geeft Hasan Minhaj in deze unieke comedyserie zijn snijdende en genuanceerde commentaar op het wereldnieuws, de politiek en cultuur.
Patriot Act with Hasan MinhajNieuw
Wekelijksnieuwe afleveringen

Original Documentary

Follow ThisDeel 3
01november

Remastered: Tricky Dick & The Man in BlackNieuw
02november

They'll Love Me When I'm DeadNieuw
02november

Medal of HonorNieuw
09november

Netflix Original Series voor kinderen

Angela's ChristmasNieuw
01november

BrainchildNieuw
02november

Trolls - Door Met de Beat!Nieuw
02november

Beat BugsNieuw
09november

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.