28
november 2018
2018
Expeditie Robinson
© SBS Belgium

Komt het vriendschapspact onder druk te staan in een nieuwe Expeditie Robinson?

“Robbe is een machine”, vinden de drie laatste overlevers van Kamp Zuid. En dat machine is nu terug op Samensmeltingseiland Himbuyan. Luc, Nele en Anton vrezen dat hun wel eens vriendschapspact onder druk zou kunnen komen te staan als Robbe de immuniteitsproef wint.

In eigen vlees snijden

Expeditie Robinson
© SBS Belgium
Luc, Nele en Anton weten wat hen te doen staat deze week. Als Robbe de immuniteitsproef wint, verdwijnt hij terug naar Winnaarseiland. En dan moeten de drie in eigen vlees snijden en op elkaar stemmen. Dat zou pijn doen na 29 dagen vriendschap.

Plan B

Robbe is een machine, maar niet onverslaanbaar.Luc, Nele en Anton

Iedereen begint al een persoonlijk plan B uit te dokteren. Zo beseft Luc dat hij als oude rakker wel eens als eerste kan opgepeuzeld worden door de jonge wolven Nele en Anton. Nele vindt dan weer dat Anton absoluut niet weggestemd mag worden. Die hoort het graag aan. Maar over één ding zijn ze het eens.

Geschenk op Winnaarseiland

Expeditie Robinson
© SBS Belgium
De winnaar van de immuniteitsproef van deze week heeft dus gegarandeerd een plek in de halve finale. Bovendien mag de gelukkige zich bij Arnaude voegen op Winnaarseiland met een telefoon op zak. Een godsgeschenk voor mama Arnaude. Na vier weken radiostilte mag ze haar zesjarig zoontje bellen. “Dit is het mooiste cadeau ever.”

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.