2
december 2018
2018
Dancing with the Stars
Ian Thomas
© SBS Belgium

Ian Thomas valt vlak voor de finale af in Dancing with the Stars

De finalisten van Dancing with the Stars zijn bekend. Leen Dendievel, James Cooke en Kat Kerkhofs strijden volgende week voor de titel en moeten drie choreografieën tot een goed einde brengen. Ian Thomas viel vlak voor de finale af.

Hollywoodavond

Voor Ian Thomas eindigde de Hollywood-avond met een sisser. Ian en zijn danspartner Natascha kregen net als de andere koppels dit keer twee verschillende dansopdrachten: een cha cha cha op ‘Can’t Stop The Feeling’ van Justin Timberlake uit ‘Trolls’ en een Weense wals op ‘Fall On Me’ van Andrea Bocelli & Matteo Bocelli uit ‘The Nutcracker and the Four Realms’. Van de jury kreeg hij in totaal 62 punten, waarmee hij in het klassement op de vierde en laatste plaats kwam te staan.

Jongste deelnemer

Ian Thomas was met zijn 21 jaar de jongste en meteen één van de meest constante deelnemers van het programma. Zijn sterke prestaties werden week na week beloond door de jury met lovende commentaar en mooie punten. Met zijn positieve ingesteldheid en de nodige portie talent zorgde hij voor een goede ambiance op de dansvloer. Ian zette de voorbije weken sterke prestaties neer met een freestyle, een rumba, een jive, een moderne dans, een salsa en een tango.

Drie choreografieën per danskoppel in de finale

In de finale strijden Leen, James en Kat voor de titel en moeten ze drie choreografieën tot een goed einde brengen: 1 volledig nieuwe dans en telkens 1 dans van de voorbije weken, gekozen door de jury en de kijkers thuis.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.