Overzicht
26
augustus 2018
2018
Een frisse start met vtwonen
© DPG Media

Het najaar van Vitaya: een frisse start

Vitaya pakt dit najaar uit met een nieuwe seizoen van Een frisse start met vtwonen. Naast de Vitaya Movie Moments en Medical Sunday staat er ook nog ‘Disney Fairy Tale Weddings’ gepland. Iets om naar uit te kijken dus!

Terugkerende programma’s

Een frisse start met vtwonen

Nieuw seizoen (Seizoen 2) later dit najaar

Internationale programma’s

A Gift of Life

Nieuw op zondag

Ambulance

Nieuw seizoen (Seizoen 3) op zondag

Disney’s Fairy Tale Weddings

In Disney's Fairy Tale Weddings krijgt de kijker een unieke blik achter de schermen van uitzonderlijke aanzoeken en magische huwelijken in verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.
Nieuw later dit najaar

Film

Vitaya Movie Moments

Vitaya brengt opnieuw elke woensdagavond de beste films tijdens Vitaya Movie Moments. Zo staan er al zeker vier tv-premières op het programma dit najaar: het romantisch drama Far from the Madding Crowd met Matthias Schoenaerts, Absolutely Fabulous: The Movie met Jennifer Saunders en Joanna Lumley, het drama Joy met Jennifer Lawrence, Robert De Niro en Bradley Cooper en het romantisch drama By The Sea van Angelina Jolie waarin ze samen met Brad Pitt speelt.
Elke woensdag

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.