Overzicht
21
augustus 2018
2018
Oh My God
© SBS Belgium

Het najaar van VIJF: spraakmakende Oh My God

Nieuwe programma’s

Oh My God

In de zesdelige realityserie Oh My God is een katholiek slotklooster voor het eerst bereid de deuren te openen en vijf millenniummeisjes tijdelijk welkom te heten. Deze vlotte meiden moeten het enkele weken stellen zonder sigaretten, alcohol, feestjes, mannen en smartphones. In ruil krijgen ze uitnodiging tot bezinning in de stilte van het kloosterleven. De meisjes worden meteen geconfronteerd met diepgang, gebed, emoties en vooral… zichzelf. Wat gebeurt er als de materialistische levensstijl van de millenniumgeneratie in aanraking komt met het eenvoudige bestaan van streng religieuze vrouwen?
Nieuw vanaf dinsdag 4 september 2018 om 20.35 u.

Sex Tape

In het studioprogramma Sex Tape ontvangt seksuologe Goedele Liekens koppels die een week lang hun leven en relatie zullen filmen. En dat tot in de slaapkamer toe. Samen met hen bekijkt Goedele de tapes om vervolgens hun relatie én hun seksleven te evalueren. Want hoe gaat het er echt aan toe tussen Vlaamse koppels en lakens? Wat speelt er zich in de huis- en slaapkamers echt af? Welke issues worden opgelost en welke blijven maar aanslepen? Sex Tape gaat geen taboe uit de weg. Van hoe je het verwoordt tot hoe je het doet...
Nieuw vanaf dinsdag 4 september 2018 om 21.35 u.

Tipsy

Nieuw later dit najaar

Herhalingen

Straffe Verhalen

Straffe Verhalen brengt een reeks opvallende, boeiende en aangrijpende reportages uit het buitenland over de meest uiteenlopende, diepmenselijke thema’s tot bij ons. Eén ding hebben al deze verhalen gemeen: het gaat over gewone mensen die iets buitengewoons meemaken.
Seizoen 1 vanaf dinsdag 30 augustus 2018 om 22.45 u.

Nieuwe internationale programma’s

Jullie Huis, Onze Regels

In het Nederlands Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen die een totaal andere manier van opvoeden hebben van huis, kinderen en huisregels. Alle ouders zijn ervan overtuigd dat hun opvoedmethode de beste is. Maar is dat wel zo? Regels die in het ene gezin goed werken, zijn zeker niet ook meteen ideaal voor de kinderen van andere ouders. Wat kunnen de ouders leren van dit spannende, confronterende experiment? Nemen ze iets over van de andere opvoedmethode of houden ze vast aan hun eigen opvoedstijl?
Nieuw (seizoen 1) vanaf donderdag 6 september 2018 om 20.35 u.

The Detail

In de Canadese dramareeks The Detail proberen drie vrouwelijke rechercheurs moordzaken op te lossen en ondertussen ook hun privélevens op de rails te houden.
Nieuw (seizoen 1) vanaf maandag 13 augustus 2018 om 21.25 u.

Ruzie met de Buren

In het Nederlandse programma Bonje met de Buren wordt in elke aflevering een burenruzie aangepakt met de bedoeling deze op te lossen. In Vlaanderen wordt het programma uitgezonden onder de naam 'Ruzie met de Buren'.
Nieuw (seizoen 6) vanaf donderdag 6 september 2018 om 21.30 u.

Station 19

Van de makers van Grey's Anatomy is er nu de spin-off Station 19, dat het brandweerkorps van Seattle dag in dag uit zal volgen. Hete vuren en brandende verlangens zijn dagelijkse kost voor dit korps. Naast dokter Ben Warren krijg je ook Meredith Grey (Ellen Pompeo) en Miranda Bailey (Chandra Wilson) te zien in de allereerste aflevering van deze veelbelovende spin-off.
Nieuw (seizoen 1) vanaf woensdag 5 september 2018 om 21.25 u.

Terugkerende internationale programma’s

Adam Zkt. Eva VIPS

In het datingprogramma Adam Zkt. Eva ontmoeten enkele alleenstaande kandidaten die op zoek zijn naar een serieuze relatie elkaar voor het eerst naakt op een tropisch eiland. De twee kandidaten leren elkaar kennen terwijl ze eten zoeken, een vuurtje maken en later samen overnachten. Sinds 2017 werd het programma in een nieuw jasje gestoken en heet het programma Adam Zkt. Eva VIPS. De deelnemers zijn nu bekende Nederlanders.
Nieuw seizoen (seizoen 2) later dit najaar

Criminal Minds

Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan.
Nieuw seizoen (seizoen 13) vanaf maandag 13 augustus 2018 om 20.35 u.

Grey’s Anatomy

De dokters van Grey's Anatomy krijgen dagelijks te maken met situaties op leven en dood. Bij elkaar vinden ze rust, vriendschap en met momenten meer dan vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties zwart-wit zijn. Het echte leven komt alleen in verschillende tinten grijs.
Nieuw seizoen (seizoen 14) vanaf woensdag 5 september 2018 om 20.35 u.

Elementary

In Elementary, een eigentijdse versie van Sherlock Holmes, verhuist Sherlock Holmes naar Manhattan, waar hij op kosten van zijn vader samen met voormalig chrirug Joan Watson leeft. Zij moet ervoor zorgen dat Holmes van de drugs afblijft. Holmes blijkt een hyperactief, impulsief en sociaal moeilijk bereikbare man, maar ook een onvermoeibaar genie. Watson raakt gefascineerd door hem en hij raakt gesteld op haar, omdat ze bijdraagt aan zijn vermogen om zich te concentreren en te ontspannen.
Nieuwe afleveringen later dit najaar

Private Eyes

Het Canadese Private Eyes volgt ex-hockeyspeler Matt Shade wiens leven voorgoed verandert wanneer hij beslist om samen met privédetective Angie Everett een detectivebureau op te richten. In zijn nieuwe job leert Shade zichzelf beter kennen en wordt hij gedwongen om na te denken over zijn toekomst.
Nieuwe afleveringen later dit najaar

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.