Overzicht
21
augustus 2018
2018
Expeditie Robinson
© SBS Belgium

Het najaar van VIER: spreiding van sterke programma’s

VIER spreidt zijn sterke merken dit najaar bewust van augustus tot januari, ook in het weekend. Vaste afspraken zoals Gert Late Night en De Slimste Mens ter Wereld keren terug, maar ook het gerenommeerde Dancing with the Stars maakt dit najaar zijn rentree op VIER.

Nieuwe programma’s

Dancing with the Stars

Nieuw later dit najaar

Nieuwe terugkerende programma’s

Expeditie Robinson

Nieuw seizoen vanaf donderdag 6 september 2018 om 20.35 u.

Terugkerende programma’s

Bake Off Vlaanderen

Nieuw seizoen (seizoen 2) vanaf woensdag 29 augustus 2018 om 20.35 u.

De Rechtbank

De Rechtbank toont op unieke wijze de werking van justitie op het niveau van de burger. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die samen met de rechters de beklaagden en rechtzoekenden observeren. In het nieuwe seizoen zien we opnieuw een tiental magistraten aan het werk. In Antwerpen, Brussel, Tongeren, Leuven en Brugge, maar ook over de taalgrens, in Dinant en Luik komen de meest uiteenlopende rechtszaken aan bod.
Nieuw seizoen (seizoen 8) vanaf maandag 20 augustus 2018 om 20.35 u.

De Slimste Mens ter Wereld

Dit najaar start Erik Van Looy zijn zoektocht naar een opvolger voor Xavier Taveirne. De leukste quiz ter wereld brengt opnieuw dagelijks, van maandag tot donderdag, oneindig veel weetjes, de grappigste filmpjes en een flinke portie spanning naar de Vlaamse huiskamers. Dat alles met de steun van een ontzettend toegewijde jury. Plezier verzekerd, in een nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld met Erik Van Looy.
Nieuw seizoen (seizoen 16) later dit najaar

Gert Late Night

Gert Verhulst en James Cooke meren aan in Antwerpen, in de prachtige schaduw van het MAS. Aan boord van de Evanna, Gerts boot, ontvangen ze elke week drie bekende gasten en samen met hen maken ze een dagelijkse talkshow waarin alles mag en alles kan. In hetzelfde schuitje slapen, eten, lachen en praten zorgt ongetwijfeld voor verrassende ontmoetingen, persoonlijke onthullingen en een originele blik op de actualiteit.
Nieuw seizoen (seizoen 4) vanaf maandag 3 september 2018 om 21.40 u.

Huizenjagers

Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben en gaan ze in dezelfde regio op zoek naar het droomhuis voor hun klanten. Van gezellige bungalows over architecturale herenhuizen tot creatieve woonboten - voor elk wat wils. De makelaars kunnen elkaars huisbezoeken live volgen en uiteraard ook voorzien van de nodige commentaar. Aan het eind van de dag zijn het echter de kopers die beslissen welke verkoper als beste uit de bus komt.
Nieuw seizoen (seizoen 3) vanaf maandag 27 augustus 2018 om 19.45 u.

Niveau 4

Programmamaker Eric Goens volgt de politiekorpsen van Hasselt, Sint-Niklaas en Aalst in volle actie. De criminaliteit in de centrumsteden neemt toe en de strijd wordt steeds harder. De reeks is bijzonder ruw, spectaculair en ontnuchterend.
Nieuw seizoen later dit najaar

Sport

Sports Late Night

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Sport Late Night op zondag is een afsluiter van een weekend vol voetbal. Gilles De Coster en Bart Raes verdelen het spel en wisselen wekelijks van diepe spitsen: bekende actua-gasten met een authentieke passie voor sport en voetbal en voetbalexpert met dienst, Geert De Vlieger. Een zondagavond vol voorzetten en doelpunten, met ruimte voor een net iets andere kijk op het afgelopen sportweekend.
Elke vrijdag, zaterdag en zondag

UEFA Champions League

Naast de vaste voetbalafspraak met Sports Late Night in het weekend, zal de bal ook elke dinsdag aan het rollen gaan. VIER zendt dit najaar de UEFA Champions League uit en zoomt in op de meest epische matchen uit het belangrijkste internationale voetbaltoernooi voor clubs in en rond Europa. Gilles De Coster en Joris Brys nemen afwisselend de rol van host op zich. Bart Raes zal daarnaast optreden als vaste commentator en telkens vergezeld worden door Marc Degryse of Geert De Vlieger als co-commentator, of Bob Peeters als studioanalist. Bovendien wordt er wekelijks een bekende actuagast met een passie voor voetbal uitgenodigd in de studio.
Elke dinsdag

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.