21
maart 2018
2018
Stukken van Mensen
© SBS Belgium

Evy Gruyaert is terug met een nieuw seizoen van Stukken van Mensen

Binnenkort is het weer tijd voor onvervalste onderhandelingen volgens de regels van de kunst, want Evy Gruyaert presenteert vanaf dinsdag 3 april het derde seizoen van Stukken van Mensen op VIER. Vijf topdealers onderhandelen met verkopers gedreven door een missie: een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan de man brengen.

Elke aflevering passeren vier objecten de revue die gekocht kunnen worden door vier dealers. Wie bewijst zich als heer en meester van de pokerface, dealer of verkoper?

In de eerste aflevering krijgen Patrick, Boris, Paul en Emely meteen de kans om bijzonder exclusieve spullen te kopen. Koen Crucke hoopt een zeldzaam kunstwerk te kunnen verkopen: een zwartwit litho uit de Belle Epoque van de Peruviaanse schilder Albert Lynch. De dealers kunnen verder nog bieden op de tennisracket waarmee Justine Henin in 2004 goud won op de Olympische Spelen, en een prachtige Eames-stoel uit 1956.

Lees meer

31
augustus 2019
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 2 – 6 september 2019

Thuis viert dit jaar z’n zilveren jubileum, want het gaat z’n 25ste seizoen in. Kiest Bob voor zijn verloofde Christine, of staat hij Tamara bij tijdens de bevalling van hun kind? Hoe moet het nu verder met Joren. Dat én een nieuwe generiek met bijbehorende titelsong en logo krijg je vanaf maandag 2 september!

24
augustus 2019
© DPG Media

SYNSOPIS | Familie: 26 – 30 augustus 2019

Een nieuw seizoen van Familie! Mathias, Véronique en Lars likken hun wonden na de dramatische gebeurtenissen op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Stefanie staat doodsangsten uit, nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Guido spreekt duidelijke taal tegen Emma.

13
augustus 2019
© VRT / Eyeworks / Thomas Nolf

Ontdek het najaar 2019 van Eén!

Eén start het najaar op 2 september met een nieuw logo, een nieuwe look, vernieuwingen voor huismerken als Blokken en Dagelijkse kost, de komst van de nieuwe talkshow van Danira én heel wat nieuwe programma’s, maar ook vele vaste waarden.