3
december 2018
2018
Presentatoren Music For Life 2018
Eva De Roo, Otto-Jan Ham en Michèle Cuvelier
© Studio Brussel

Music For Life 2018 vanaf 18 december met Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham

Vanaf dinsdag 18 december 2018 tot kerstavond leven Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham een week lang in de kou en draaien ze tijdens Music For Life platen voor alle goede doelen van De Warmste Week. Dat maakten de drie zelf bekend met een Facebook Live op de Facebook-pagina van Studio Brussel. Linde Merckpoel presenteert na vijf jaar niet meer mee. Ontdek hier waarom.

Samen met alle Vlamingen maken Eva, Michèle en Otto-Jan van de week voor kerst opnieuw De Warmste Week. Daarvoor maken ze tijdens Music For Life een week lang non-stop live radio vanuit het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

De presentatoren

Eva De Roo

Eva De Roo
Eva De Roo
© Studio Brussel
Eva De Roo (30) is in 2013 gestart bij Studio Brussel en presenteert dagelijks het avondprogramma. Ze presenteert voor de vierde keer Music For Life.

Michèle Cuvelier

Michèle Cuvelier
Michèle Cuvelier
© Studio Brussel
Michèle Cuvelier (26) werd in 2015 ontdekt door Studio Dada, het talentenproject van Studio Brussel waarin de zender op zoek ging naar nieuw radiotalent. Ze presenteert van maandag tot en met donderdag het radioprogramma Zender.

Otto-Jan Ham

Otto-Jan Ham
Otto-Jan Ham
© Studio Brussel
Otto-Jan Ham (40) was voor het eerst op Studio Brussel te horen in 2001 en heeft de voorbije tien jaar – naast zijn tv-activiteiten – verschillende programma’s voor Studio Brussel gepresenteerd. Hij presenteerde in het voorjaar nog Otto-Jan staat op.

Wat met Linde Merckpoel?

Linde Zwijgt
Linde Merckpoel
© Mark Merckpoel
Na vijf keer Music For Life te hebben gepresenteerd, zien we Linde Merckpoel dit jaar niet terug als presentatrice. Linde vond het tijd om zelf eens een actie te organiseren voor De Warmste Week. Dat doet ze voor zelfgekozen goed doel, namelijk Coda vzw, een centrum gespecialiseerd in palliatieve zorgen. Patiënten kunnen er in een huiselijke sfeer hun laatste momenten beleven. Die thematiek ligt Linde nauw aan het hart. Voor dit goede doel zal Linde datgene doen wat voor haar het moeilijkste is: zwijgen. Een hele week lang. Onder het motto geen woorden, maar daden zal Linda met haar actie Linde zwijgt een week lang geld inzamelen – al zwijgend uiteraard. Dat doet ze vanuit de Sint-Machariuskerk in Gent. Iedereen die wil kan haar actie steunen.

Later worden op Studio Brussel alle details bekendgemaakt over Music For Life 2018.

Lees meer