24
augustus 2018
2018
Suspiria (2018)
© Amazon Studios / Alessio Bolzoni

Nieuwe trailer voor de remake van Suspiria

De nieuwste trailer voor de veelbesproken remake van Suspiria, de klassieke horrorfilm van Dario Argento uit 1977, is uit! De film gaat over een jonge balletdanser die naar een prestigieuze Europese school reist, maar die blijkt geleid te worden door een groep heksen. Na een reeks mysterieuze verdwijningen onder de studenten ontdekt Susie samen met haar nieuwe vriendin Sara en de oudere psycholoog Jozef Klemperer dat de school duistere geheimen heeft en hun levens in gevaar zijn.

Synopsis

De Amerikaans ballerina Susie Bannion (Dakota Johnson) reist in 1977 naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn. Daar valt de artistiek directeur Madame Blanc (Tilda Swinton) als een blok voor de danskunsten van Susie. Intussen doen er zich mysterieuze verdwijningen voor onder de studenten en komt Susie meer en meer in de greep van directeur Madame Blanc. Susie wordt vrienden met Sara (Mia Goth), die net als zij het gevoel deelt dat de academie een duister geheim verbergt. Samen met de oudere psycholoog Jozef Klemperer (Lutz Ebersdorf) proberen ze de duistere geheimen van de school te ontrafelen voordat het te laat is, want hun levens staan op het spel.

Lees meer

19
november 2018
The Christmas Chronicles
© Michael Gibson

REVIEW | The Christmas Chronicles

Een warme en aangename aaneenschakeling van verrassingen. Zo kan je ‘The Christmas Chronicles’ wel noemen. Nostalgisch en vernieuwend, met prachtige kostuum en set design. Gooi daar nog een knap staaltje acteerwerk en een charismatische Kerstman bovenop en je krijgt een eigentijdse Kerstfilm die nu al aanvoelt als een klassieker.