Doe mee

TeleCineGids werd in 2018 opgericht door mensen met een hart voor televisie, radio en film. Mensen met een passie. Stuk voor stuk mensen van vlees en bloed die hun hart en ziel, maar vooral hun tijd, in dit project steken. Liefde voor televisie, film en radio. Dat is waar we mee vallen of staan. Wil jij ook graag meedoen aan dit project? Bekijk dan eens onderstaande functies en wie weet maak je binnenkort deel uit van het TeleCineGids-team!

Redacteur

Om de algemene verslaggeving van het Vlaamse en internationale medialandschap op een leuke, aangename en toegankelijke manier tot bij de lezers te brengen, zoeken we ook nog mensen die zich hier graag mee bezighouden. Benieuwd wat er deze week in Familie te gebeuren staat? Of bericht je graag live over Belgium’s Got Talent of The Voice van Vlaanderen? Dan vermoeden wij dat dit iets voor jou is.

Reviewer

We zijn nog op zoek naar een echte criticaster die graag en goed zijn of haar ongezouten mening kan geven over alles wat met televisie, film en radio te maken heeft. Gaande van nieuwe programma’s tot cinemabezoeken en van Ketnet Musicals tot de boksarena’s van Boxing Stars.

Database-medewerker

Je bent enorm geïnteresseerd in televisie, film en/of radio. Je breidt onze database verder uit met een hart voor het onderwerp, de lay-out en de schrijfstijl.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Je ontvangt jaarlijks een kleine vergoeding naar gelang jouw inbreng en de resultaten van je werk.
  • Artikels schrijven is de beste leerschool voor wie graag iets in de journalistiek wil gaan doen. Zo leer je meteen het Vlaamse en internationale perslandschap kennen.
  • Je komt terecht in een aangenaam team met een toffe sfeer.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies én ben je 16 jaar of ouder? Mail dan gerust naar info@telecinegids.be. Plaats in het onderwerp in welke functie je geïnteresseerd bent. Stel jezelf voor en motiveer waarom je graag bij TeleCineGids zou werken. Dan laten wij zo snel mogelijk iets van ons horen! Heb je ons nog iets anders te bieden? Een extraatje of iets waar we niet van dachten dat we het nodig hadden? Ook daar staan we bij TeleCineGids voor open.

Hopelijk tot binnenkort!