6
februari 2021
2021
synopsis
Thuis
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 8 – 12 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Thuis? Tamara wil dat Bob niets tekort komt. Thilly laat het achterste van haar tong niet zien. Dieter probeert Eddy gerust te stellen wat Britney betreft. Roxanne werkt Lowie op de zenuwen. Simonne en Frank durven eindelijk eens voorzichtig aan de toekomst te denken.

Maandag 8 februari 2021 (aflevering 116/4951)

Thuis
© VRT

Karin en Kobe delen dezelfde mening. Lowie onderneemt actie. Angèle heeft Eddy nog iets op te biechten. Een energieke Bob is klaar om de dag te beginnen. Dieter moet zijn vrouw teleurstellen.

Dinsdag 9 februari 2021 (aflevering 117/4952)

Thuis
© VRT

Tamara wil dat Bob niets tekort komt. Thilly laat het achterste van haar tong niet zien. Dieter probeert Eddy gerust te stellen wat Britney betreft. Roxanne werkt Lowie op de zenuwen. Simonne en Frank durven eindelijk eens voorzichtig aan de toekomst te denken.

Woensdag 10 februari 2021 (aflevering 118/4953)

Thuis
© VRT

Paulien loopt langs bij Adil, terwijl Thilly bij Eddy voor de deur staat. Femke zit met financiële zorgen. Dieter is onder de indruk van zijn collega Lexi. Bij Boowie zetten ze alles op alles om de deadline te halen van een belangrijke klant.

Donderdag 11 februari 2021 (aflevering 119/4954)

Thuis
© VRT

Bob stort zijn hart uit bij Judith. Angèle maakt zich wat ongerust over Eddy, maar Sam kan haar geruststellen. Peter aanhoort het nieuwe plan van Femke. Jacques heeft belangrijk nieuws voor een van zijn klanten. Kobe en Paulien kijken uit naar een momentje met hun tweeën.

Vrijdag 12 februari 2021 (aflevering 120/4955)

Thuis
© VRT

Simonne beseft dat ze een unieke kans in de schoot geworpen krijgt. Lowie en Dries hebben een verrassing voorzien voor Bob. Eddy moet zweten om Angèle te overtuigen van zijn liefde. Paulien en Kobe slikken even bij het horen van het laatste nieuwtje van Tom.

Thuis, van maandag tot en met vrijdag om 20.10 u. op
In Vlaanderens best bekeken soap Thuis volgen we de dagelijkse beslommeringen van en de onderlinge relaties tussen de inwoners van een Vlaamse stad.