3
april 2021
2021
synopsis
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 5 – 9 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Thuis? Tamara en Bob worstelen met het gesprek met dokter Amrani. Tim en Dieter krijgen een onverwachte wending in hun onderzoek, maar botsen opnieuw op een muur. Peters geheim komt steeds meer in het gedrang. Britney moet Zihame iets bekennen.

Maandag 5 april 2021 (aflevering 156/4991)

© VRT

Tamara en Bob worstelen met het gesprek met dokter Amrani. Tim en Dieter krijgen een onverwachte wending in hun onderzoek, maar botsen opnieuw op een muur. Tom treedt kordaat op en verrast Karin. Peters geheim komt steeds meer in het gedrang.

Dinsdag 6 april 2021 (aflevering 157/4992)

© VRT

Rosa is getuige van een telefoontje van Jacques. Britney moet Zihame iets bekennen. Bob en Tamara durven hun diepste gevoelens niet bij elkaar uit te spreken. Femke heeft het druk en dat is niet enkel met haar werk.

Woensdag 7 april 2021 (aflevering 158/4993)

© VRT

Tim kan zich niet vinden in het nieuwste idee van Sam. Frank ziet het daarentegen als een ideale oplossing. Tamara hoopt Bob te kunnen verrassen. Leo is de bemoeienissen van Marianne beu. Rosa verneemt nieuws, maar ze weet niet goed wat ze ervan moet denken.

Donderdag 8 april 2021 (aflevering 159/4994)

© VRT

Christine is nerveus voor de afspraak bij de gynaecoloog en zij is niet de enige die naar het ziekenhuis moet. Kobe nodigt Tom en Karin uit voor een etentje. Leo doet een vreemde ontdekking en dan staat er nog eens onaangekondigd bezoek voor zijn deur.

Vrijdag 9 april 2021 (aflevering 160/4995)

© VRT

Sam heeft eindelijk de knoop doorgehakt. Viv wil Emma waarschuwen. Tom vermoedt dat een van zijn cliënten informatie achterhoudt en staat op zijn strepen. Er komt schot in de zaak van Tim en Dieter en dat is geen minuut te vroeg.

Thuis, van maandag tot en met vrijdag om 20.10 u. op
In Vlaanderens best bekeken soap Thuis volgen we de dagelijkse beslommeringen van en de onderlinge relaties tussen de inwoners van een Vlaamse stad.