30
januari 2021
2021
synopsis
Thuis
© VRT

SYNOPSIS | Thuis: 1 – 5 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Thuis? Emma verrast Joren met een weekendje weg. Karin en Tom ontvangen een leuke uitnodiging. Simonne heeft af te rekenen met gemengde gevoelens. Lowie vraagt Roxanne om een gunst. Paulien en Kobe krijgen groot nieuws. Jacques zorgt voor problemen.

Maandag 1 februari 2021 (aflevering 111/4946)

Thuis
© VRT

Lowie heeft een nachtje doorgewerkt, terwijl Bob een zekere rust lijkt te hebben teruggevonden. Emma verrast Joren met een weekendje weg. Dieter krijgt tips van zijn vrouw, en Karin en Tom ontvangen een leuke uitnodiging.

Dinsdag 2 februari 2021 (aflevering 112/4947)

Thuis
© VRT

Simonne heeft af te rekenen met gemengde gevoelens. Lowie vraagt Roxanne om een gunst en Tamara doet hetzelfde bij Viv. Christine heeft een leuke babbel met Thilly. Paulien en Kobe krijgen groot nieuws. Jacques zorgt voor problemen.

Woensdag 3 februari 2021 (aflevering 113/4948)

Thuis
© VRT

Tom plaagt Karin. De frustratie groeit Dieter boven het hoofd en ook Kobe kan ervan meespreken. Adil laat niet langer met zijn voeten spelen. Bob wordt geconfronteerd met de harde realiteit. Frank houdt koppig zijn standpunt vol.

Donderdag 4 februari 2021 (aflevering 114/4949)

Thuis
© VRT

Angèle en Nancy zijn allebei begaan met Eddy. Tussen Viv en Lowie hangt er een voelbare spanning. Bob roept de hulp in van Dries. Paulien voelt zich onzeker. Frank ontvangt een berichtje van Robin. Simonne lucht haar hart bij Rosa.

Vrijdag 5 februari 2021 (aflevering 115/4950)

Thuis
© VRT

Dieter ziet een mogelijkheid om eindelijk uit de impasse te geraken. Eddy krijgt de verrassing van z'n leven. Lowie zit in zak en as. Het competitiebeest in Karin komt naar boven. Simonne kan haar tranen niet langer bedwingen en ook Frank krijgt het emotioneel moeilijk.

Thuis, van maandag tot en met vrijdag om 20.10 u. op
In Vlaanderens best bekeken soap Thuis volgen we de dagelijkse beslommeringen van en de onderlinge relaties tussen de inwoners van een Vlaamse stad.