6
maart 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 34, op donderdag 11 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 8 – 12 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter hun relatie. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Katja kan hem steeds moeilijker tolereren. Dorine en Gert smeden een nieuw plan: het bedrijf tot faillissement brengen en het vervolgens zelf opkopen. Lisa ontdekt dat Jonas ‘Naviad’ is.

Maandag 8 maart 2021 (aflevering 31/31)

Lisa; seizoen 1, aflevering 31, op maandag 8 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel)
© DPG Media

Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Katja kan hem steeds moeilijker tolereren. Dorine en Gert smeden een nieuw plan: het bedrijf tot faillissement brengen en het vervolgens zelf opkopen. Lisa ontdekt dat Jonas 'Naviad' is.

Dinsdag 9 maart 2021 (aflevering 32/32)

Lisa; seizoen 1, aflevering 32, op dinsdag 9 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar 'Naviad'. Dorine doet Remco een voorstel: zaakvoerder worden in ruil voor het stelen van Marks Mont Blanc-balpen. Zoë voelt zich afgewezen door Lars en besluit om terug te keren naar Amerika.

Woensdag 10 maart 2021 (aflevering 33/33)

Lisa; seizoen 1, aflevering 33, op woensdag 10 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Arno Moens (Remco)
© DPG Media

Jonas vraagt Stille Kracht op date. Dorine ontslaat het poets- en securityteam op vermoeden van een diefstal, die ze zelf samen met Remco heeft geënsceneerd. Ze roept het bedrijf GeDo in het leven om een nieuw poets- en securityteam aan te leveren en maakt van Remco de CEO.

Donderdag 11 maart 2021 (aflevering 34/34)

Lisa; seizoen 1, aflevering 34, op donderdag 11 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa besluit om met Jonas op date te gaan. Remco gebruikt 't Excuus als kantoorruimte, tot ergernis van Lars. Na een mosseldiner voelt Renée zich misselijk. Gelukkig voelt Lars zich ook niet helemaal top, waardoor ze gerustgesteld is dat het zeker aan het eten ligt.

Vrijdag 12 maart 2021 (aflevering 35/35)

Lisa; seizoen 1, aflevering 33, op woensdag 10 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Arno Moens (Remco)
© DPG Media

Katja probeert de date tussen Jonas en Lisa te saboteren. Dat lukt in eerste instantie, maar Pilar motiveert Lisa om deze kans niet te laten liggen. Zoë moet opnieuw haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat haar ware identiteit niet wordt onthuld nu Herbert Danton in het land is.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.