6
februari 2021
2021
synopsis
Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 12 , op dinsdag 9 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa) & Issam Dakka (Mikhel)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 8 – 12 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Jonas brengt Lisa een verrassing. Katje probeert met de hulp van haar zus aan te tonen dat Gert de nieuwe ‘Mist’-campagne probeert te saboteren. Dorine probeert Renée voor eens en voor altijd het bedrijf buiten te borstelen. Remco probeert Pilars aandacht te krijgen met een bijzonder cadeau.

Maandag 8 februari 2021 (aflevering 11/11)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 11, op maandag 8 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Jonas brengt Lisa een verrassing. Katja probeert met de hulp van haar zus bewijzen te verzamelen rond Gerts plannen om de nieuwe 'Mist'-campagne te saboteren. Dorine probeert Renée voor eens en voor altijd het bedrijf buiten te borstelen.

Dinsdag 9 februari 2021 (aflevering 12/12)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 12 , op dinsdag 9 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa) & Issam Dakka (Mikhel)
© DPG Media

Lisa stort zich op haar nieuwe job als productieleidster, maar kan ze ook indruk maken? Ze wil koste wat het kost Jonas van zijn sokken blazen. Gert wil hier echter een stokje voor steken. Jonas maakt zich zorgen nu Lisa een nieuwe functie heeft. Katja probeert hem te kalmeren en neemt het op voor haar zus.

Woensdag 10 februari 2021 (aflevering 13/13)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 13 , op woensdag 10 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa), Bert Verbeke (Gert) & Mikaël Sladden (Pierre)
© DPG Media

Lisa zet alles op alles om Jonas alsnog te geven wat hij wil, maar Gert zorgt voor versterking om haar te dwarsbomen. Mark en Dorine verwelkomen iemand nieuw in hun huis. Het zet hun relatie nogmaals op zijn kop. Lars probeert Remco te waarschuwen voor het gevaar achter zijn nieuwe hobby.

Donderdag 11 februari 2021 (aflevering 14/14)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 14 , op donderdag 11 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Lucas Van den Eynde (Mark) & Hilde Heijnen (Dorine)
© DPG Media

Lisa vertrouwt op haar gevoel en verzint een nieuw concept. Dit is haar laatste kans. Katja neemt de opdracht op zich om Jonas te kalmeren wanneer niks nog volgens plan verloopt. Maar zal haar dat lukken? Mark zoekt toenadering tot Dorine.

Vrijdag 12 februari 2021 (aflevering 15/15)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 15 , op vrijdag 12 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja) & Christof Chapsis (Kurt)
© DPG Media

De druk van twee jobs weegt op Lisa, maar ze zet alles op alles om de fotoshoot perfect te laten verlopen, tot tevredenheid van Jonas en tot ergernis van Gert. Katja kan het maar moeilijk verkroppen dat deze modellenopdracht aan haar neus voorbijgaat. Ze wil wraak, maar dreigt het slachtoffer te worden van haar eigen plannen.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.