3
april 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 53, op donderdag 8 april 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 5 – 9 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Wanneer Jonas, Lisa, Mikhel en Katja de foto’s bekijken, blijken er naaktfoto’s van Katja tussen de foto’s te staan. Katja is razend en beschuldigt Mikhel. Jonas zit tussen twee vuren. Remco geeft Dorine het zwijggeld terug. Elke probeert Milan de laan uit de sturen.

Maandag 5 april 2021 (aflevering 50/50)

Lisa; seizoen 1, aflevering 50, op maandag 5 april 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja) & Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

Wanneer Jonas, Lisa, Mikhel en Katja de foto's bekijken, blijken er naaktfoto's van Katja tussen de foto's te staan. Katja is razend en beschuldigt Mikhel. Jonas zit tussen twee vuren. Remco geeft Dorine het zwijggeld terug. Elke probeert Milan de laan uit de sturen.

Dinsdag 6 april 2021 (aflevering 51/51)

Lisa; seizoen 1, aflevering 51, op dinsdag 6 april 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Remco heeft liefdesverdriet. Katja geeft toe dat ze zelf de naakfoto's heeft genomen om Mikhel en Jonas uit elkaar te drijven. Mikhel probeert Lisa van Massa af te snoepen en haar mee te nemen naar het nieuwe bedrijf waarvoor hij gaat werken.

Woensdag 7 april 2021 (aflevering 52/52)

Lisa; seizoen 1, aflevering 52, op woensdag 7 april 2021 bij VTM. Op de foto: Thomas Van Achteren (Jelle) & Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Jonas geeft Lisa een bijkomende functie in de interne communicatie. Pilar maakt zich zorgen om Remco nu ze beseft dat hem een gerechtelijke vervolging boven het hoofd hangt. Milan en Elke beroven het penthouse wanneer Dorine thuiskomt.

Donderdag 8 april 2021 (aflevering 53/53)

Lisa; seizoen 1, aflevering 53, op donderdag 8 april 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa stoot op de dreigende rode cijfers waarin Massa zich bevindt. Elke chanteert Milan met de gestolen sleutelbos waar zijn vingerafdrukken op staan. Pilar geeft aan Lisa toe dat Remco een gokfeestje georganiseerd heeft in de Keetal.

Vrijdag 9 april 2021 (aflevering 54/54)

Lisa; seizoen 1, aflevering 54, op vrijdag 9 april 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

Mark voelt de hete adem van het moederbedrijf in de Filipijnen in zijn nek nu blijkt dat Bong niet de bevoegdheid had om de campagne op te starten. Lisa vindt dat Mikhel en Jonas het moeten goedmaken en ze zet Katja onder druk.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.