1
mei 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 69, op maandag 3 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 3 – 7 mei 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man. Katja pikt het niet langer dat Dorine zo op haar neerkijkt. Omdat Suzanne van de dokter nog niet mag werken, nemen Pilar en Jelle de Keetal over.

Maandag 3 mei 2021 (aflevering 69/69)

Lisa; seizoen 1, aflevering 69, op maandag 3 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa bekent aan Mikhel dat ze verliefd is geweest op Jonas. Wanneer ze later overvallen wordt door een groep jongeren, wordt ze gered door een mysterieuze man. Katja pikt het niet langer dat Dorine zo op haar neerkijkt. Omdat Suzanne van de dokter nog niet mag werken, nemen Pilar en Jelle de Keetal over.

Dinsdag 4 mei 2021 (aflevering 70/70)

Lisa; seizoen 1, aflevering 70, op dinsdag 4 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa) & Issam Dakka (Mikhel)
© DPG Media

Katja beseft dat ze met haar extravagante trouwplannen te ver is gegaan. Jonas heeft een plan dat niet alleen Katja, maar ook Lisa en Mikhel verrast. Gert ontmoet Babette en is helemaal weg van haar. Wanneer hij zijn moeder over Babette vertelt, is zij meteen wantrouwig. Simon komt bij Massa solliciteren.

Woensdag 5 mei 2021 (aflevering 71/71)

Lisa; seizoen 1, aflevering 71, op woensdag 5 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde Heijnen (Dorine)
© DPG Media

Onderweg naar de dokter kussen Jonas en Lisa mekaar. Ze voelt zich meteen schuldig. Bij haar thuiskomst vindt ze een krantenartikel: haar vader heeft een dodelijk ongeval gehad. Dorine zorgt dat Gert zijn kansen bij Babette verspeelt door hem aan te praten dat Babette een spionne is.

Donderdag 6 mei 2021 (aflevering 72/72)

Lisa; seizoen 1, aflevering 72, op donderdag 6 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Pommelien Thijs (Babette)
© DPG Media

Lisa wint een Meet & Greet met Sean Dhondt. Wanneer Katja de foto van de kus van Jonas en Lisa voor ogen krijgt, verkondigt ze tijdens een belangrijke meeting met Maenhout dat het huwelijk niet doorgaat. Lisa probeert de kus uit te leggen aan Mikhel.

Vrijdag 7 mei 2021 (aflevering 73/73)

Lisa; seizoen 1, aflevering 73, op vrijdag 7 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Muriel Bats (Chuz)
© DPG Media

Mikhel ziet een toekomst met Lisa niet meer zitten. Patrick heeft een verklaring van overlijden van Erik.. Lisa is er echter van overtuigd dat haar vader nog leeft. Ze schakelt Elias in, een ex-detective die nu voor Remco's schoonmaakbedrijf werkt. Katja leert Ed Vanhoute kennen, een manager van enkele grote namen.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.