27
maart 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 49, op donderdag 1 april 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 29 maart – 2 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Jonas komt erachter dat Katja een idee van Lisa heeft gestolen. Mark beslist om Mist te herlanceren na de barslechte reacties op de spot van Crash. Lisa voelt zich verantwoordelijk voor alle chaos en verwarring rond de nieuwe campagne en dient haar ontslag in. Milan maakt tot Elkes grote vrees kennis met Lars.

Maandag 29 maart 2021 (aflevering 45/45)

Lisa; seizoen 1, aflevering 45, op maandag 29 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja), Hilde De Baerdemaeker (Suzanne) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lars laat Elke bij hem wonen. Iedereen amuseert zich op het verjaardagsfeestje van Suzanne. Ze krijgt een bon cadeau om op reis te gaan. Jelle vindt hernieuwde energie ondanks zijn slaaptekort. Jonas ontdekt de originele versies van de enquêtes en confronteert Lisa.

Dinsdag 30 maart 2021 (aflevering 46/46)

Lisa; seizoen 1, aflevering 46, op dinsdag 30 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa) & Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Jonas komt erachter dat Katja een idee van Lisa heeft gestolen. Mark beslist om Mist te herlanceren na de barslechte reacties op de spot van Crash. Lisa voelt zich verantwoordelijk voor alle chaos en verwarring rond de nieuwe campagne en dient haar ontslag in.

Woensdag 31 maart 2021 (aflevering 47/47)

Lisa; seizoen 1, aflevering 47, op woensdag 31 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Jonas aanvaardt het onslag van Lisa niet. Lisa kiest om deel uit te maken van Jonas' team. Milan maakt tot Elkes grote vrees kennis met Lars. Lars vraagt Elke uit over haar verleden met Milan, maar Elke wil niet veel lossen.

Donderdag 1 april 2021 (aflevering 48/48)

Lisa; seizoen 1, aflevering 48, op donderdag 1 april 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel)
© DPG Media

Mikhel verklaart zijn liefde aan Lisa. Suzanne vertrekt op reis. Elke en Lars nemen het tegen elkaar op in hun eigen browniewedstrijd. Ook Milan komt proeven en haalt confronterende herinneringen aan Elke op. Remco gooit het op een akkoordje met een duister type.

Vrijdag 2 april 2021 (aflevering 49/49)

Lisa; seizoen 1, aflevering 49, op vrijdag 2 april 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Mark maant Dorine aan om Renée met rust te laten. Hij tekent het peperdure contract met Bong, wat Dorine en Gert in hun vuistje doet lachen. Lisa vangt een gesprek op tussen Jonas en Mikhel waarbij Jonas zegt dat hij vreest voor de verkeerde zus gekozen te hebben. Remco bemachtigt de sleutel van de Keetal.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.