24
april 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 68, op vrijdag 30 april 2021 bij VTM. Op de foto: Herbert Flack (Maenhout)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 26 – 30 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Lisa vliegt uit tegen Katja. Katja stelt Jonas voor de keuze: verder werken met Lisa aan de Tasha-campagne of zijn relatie met Katja. Remco is overstuur nu hij weet dat Jelle bi is. Patrick zet de procedure in gang om Erik dood te laten verklaren.

Maandag 26 april 2021 (aflevering 64/64)

Lisa; seizoen 1, aflevering 64, op maandag 26 april 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas) & Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Lisa vliegt uit tegen Katja. Katja stelt Jonas voor de keuze: verder werken met Lisa aan de Tasha-campagne of zijn relatie met Katja. Remco is overstuur nu hij weet dat Jelle bi is. Patrick zet de procedure in gang om Erik dood te laten verklaren.

Dinsdag 27 april 2021 (aflevering 65/65)

Lisa; seizoen 1, aflevering 65, op dinsdag 27 april 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Jonas heeft beslist om de samenwerking met Lisa stop te zetten. Mark maakt zich zorgen nu Lisa niet meer aan de Tasha-campagne werkt. Dorine en Gert zijn tevreden. Jelle wil een filmpje opnemen: 'Hoe versier ik een jongen?'. Hij vraagt hulp aan Mikhel.

Woensdag 28 april 2021 (aflevering 66/66)

Lisa; seizoen 1, aflevering 66, op woensdag 28 april 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar) & Thomas Van Achteren (Jelle)
© DPG Media

Nu Katja officieel verloofd is, heeft ze geen bezwaar dat Jonas en Lisa samen aan de Tasha-campagne werken. Suzanne verbrandt zich tijdens het koken. Ze zal een paar dagen niet in haar keuken kunnen staan. Pilar maakt er een challenge voor Jelle van. Remco heeft het erg druk met de voorbereidingen voor zijn If You Got Talent-auditie.

Donderdag 29 april 2021 (aflevering 67/67)

Lisa; seizoen 1, aflevering 67, op donderdag 29 april 2021 bij VTM. Op de foto: Femke Verschueren (Elke)
© DPG Media

Suzanne krijgt van Dorine te horen wat het huwelijk van Katja zou kosten. Remco schrijft zich in voor If You Got Talent. Jelle oefent zijn kookskills. Lisa werkt een briljant idee uit voor de Tasha-campagne: een huwelijk in Tasha-kleren.

Vrijdag 30 april 2021 (aflevering 68/68)

Lisa; seizoen 1, aflevering 68, op vrijdag 30 april 2021 bij VTM. Op de foto: Herbert Flack (Maenhout)
© DPG Media

Katja stelt voor om haar huwelijk met Jonas te integreren in de Tasha-campagne, waardoor de klant alles betaalt. Mikhel onthult een groot geheim. Lisa apprecieert Mikhels openheid en vraagt zich af of ze nu ook open kaart moet spelen. Suzanne krijgt slecht nieuws te verwerken.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.