20
maart 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 45, op vrijdag 27 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja), Hilde De Baerdemaeker (Suzanne) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 22 – 26 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Dorine schaamt zich na haar dronken avond met Remco en geeft hem geld opdat hij niemand iets zou vertellen. Renée neemt Mikhel in vertrouwen en vertelt hem dat ze zwanger is. John staat plots in het restaurant. Mark stoot op een heleboel folders over zwangerschap en abortus.

Afleveringen opgeschoven

Doordat de persconferentie n.a.v. de genomen beslissingen van het Overlegcomité rond het coronavirus op vrijdag 19 maart werd uitgezonden op het normale uitzenduur van Lisa, werd er uitzonderlijk geen nieuwe aflevering van Lisa uitgezonden. De geplande aflevering werd doorgeschoven naar maandag 22 maart, waarna alle afleveringen een weekdag opschuiven.

Maandag 22 maart 2021 (aflevering 40/40)

Lisa; seizoen 1, aflevering 40, op maandag 22 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)
© DPG Media

De politie komt over de vloer bij Suzanne en vraagt haar uit over John. Die heeft een klacht tegen haar ingediend wegens smaad. Dorine heeft door dat Renée zwanger is nog voor ze het zelf weet. Ze gaat zich bezatten in de Keetal.

Dinsdag 23 maart 2021 (aflevering 41/41)

Lisa; seizoen 1, aflevering 41, op dinsdag 23 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja), Hilde De Baerdemaeker (Suzanne) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Dorine schaamt zich na haar dronken avond met Remco en geeft hem geld opdat hij niemand iets zou vertellen. Remco boekt per direct een duur reisje voor hem en Pilar. Renée neemt Mikhel in vertrouwen en vertelt hem dat ze zwanger is.

Woensdag 24 maart 2021 (aflevering 42/42)

Lisa; seizoen 1, aflevering 42, op woensdag 24 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel) & Elke Van Mello (Renée)
© DPG Media

Lars doet Remco beseffen dat Dorine's geld eigenlijk zwijggeld is. John staat plots in het restaurant. Het komt tot een handgemeen tussen hem en Katja. Jonas komt tussen en neemt het voor haar op. Lars' liefde voor Elke ontroert Renée.

Donderdag 25 maart 2021 (aflevering 43/43)

Lisa; seizoen 1, aflevering 43, op donderdag 25 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Govert Deploige (John)
© DPG Media

Suzanne neemt Johns stem op terwijl hij haar bedreigt en legt het bewijsmateriaal voor aan de inspecteur. Jelle begint aan zijn drie-dagen-en-nachten-wakker-blijven challenge. Mark stoot op een heleboel folders over zwangerschap en abortus. Hij confronteert Renée ermee.

Vrijdag 26 maart 2021 (aflevering 44/44)

Lisa; seizoen 1, aflevering 44, op vrijdag 26 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Maksim Stojanac (Milan)
© DPG Media

Mark vertelt zijn heuglijke nieuws aan Jonas. Maar die dropt een bommetje: ook Katja is waarschijnlijk zwanger. Het radiospotje voor Crash is één grote klucht en Jonas besluit uit het project te stappen. John wordt opgepakt nadat hij Suzanne heeft aangevallen in de Keetal.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.