20
februari 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 22, op dinsdag 23 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Bert Verbeke (Gert)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 22 – 26 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar. Remco scoort met zijn liefdesbrief. John verrast Suzanne met een romantische date.

Maandag 22 februari 2021 (aflevering 21/21)

Lisa; seizoen 1, aflevering 21, op maandag 22 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Het bezoek van de Dantons wordt geannuleerd wanneer blijkt dat Lisa de verkeerde tickets voor hen besteld heeft. Dorine is woest op haar, maar Gert verdedigt Lisa en plaatst ongezien een afluisterapparaatje onder Lisa's bureau. Bij het schrijven van Remco's liefdesbrief aan Pilar, denkt Lisa na over haar gevoelens voor Jonas.

Dinsdag 23 februari 2021 (aflevering 22/22)

Lisa; seizoen 1, aflevering 22, op dinsdag 23 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Bert Verbeke (Gert)
© DPG Media

Suzanne en John hebben samen in een hotel overnacht. Katja vraagt Lisa haar te helpen bij de presentatie van de promostunt. Lisa gebruikt de chat om Katja instructies te geven. Ze wordt op heterdaad betrapt door Gert. Pilar wil Remco bedanken voor zijn brief met een videoboodschap.

Woensdag 24 februari 2021 (aflevering 23/23)

Lisa; seizoen 1, aflevering 23, op woensdag 24 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Femke Verschueren (Zoë)
© DPG Media

Nadat Gert Lisa betrapt heeft terwijl ze instructies gaf aan Katja, wil hij dat Lisa zijn creatief assistente wordt. Gerts poging om de stemming van de naamsverandering van het bedrijf te beïnvloeden door Zoë te manipuleren, mislukt wanneer Renée de kant van Jonas en Mark kiest.

Donderdag 25 februari 2021 (aflevering 24/24)

Lisa; seizoen 1, aflevering 24, op donderdag 25 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Govert Deploige (John)
© DPG Media

Gert voelt aan dat Lisa twijfelt om zijn creatief assistente te worden en probeert Lisa in te palmen door haar mee te nemen naar Zoe's concert. Lisa voelt hoe iedereen naar haar kijkt, vindt dat ze zichzelf belachelijk maakt en vlucht weg. Desondanks herhaalt Gert zijn aanbod. Remco wil een perfecte 'eerste keer' met Pilar en bereidt alles minutieus voor.

Vrijdag 26 februari 2021 (aflevering 25/25)

Lisa; seizoen 1, aflevering 25, op vrijdag 26 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa wil niet ingaan op Gerts voorstel om zijn creatief assistente te worden. Wanneer Jonas haar steeds meer als een stuk vuil behandelt, begint ze echter te twijfelen. Ondertussen heeft Katja het steeds moeilijker om geloofwaardig te blijven als Jonas' assistente, omdat Gert weet dat de ideeën van Lisa komen en haar uitdaagt haar 'magic moment' van inspiratie te tonen.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.