17
april 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 61, op dinsdag 20 april 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 19 – 23 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen. Suzanne is in de wolken, maar Lisa krijgt een krop in de keel. Jonas valt uit de lucht wanneer de verloving wordt bekendgemaakt en neemt het Katja kwalijk.

UPDATE: Doordat de persconferentie n.a.v. de genomen beslissingen van het Overlegcomité rond het coronavirus werd uitgezonden op het normale uitzenduur van Lisa, werd er op vrijdag 23 april uitzonderlijk geen nieuwe aflevering van Lisa uitgezonden. De geplande aflevering werd doorgeschoven naar maandag 26 april, waarna alle afleveringen een weekdag opschuiven.

Maandag 19 april 2021 (aflevering 60/60)

Lisa; seizoen 1, aflevering 60, op maandag 19 april 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

Lisa bekomt thuis van de overval. Katja meldt aan haar moeder en zus dat ze met Jonas gaat trouwen. Suzanne is in de wolken, maar Lisa krijgt een krop in de keel. Jonas valt uit de lucht wanneer de verloving wordt bekendgemaakt en neemt het Katja kwalijk.

Dinsdag 20 april 2021 (aflevering 61/61)

Lisa; seizoen 1, aflevering 61, op dinsdag 20 april 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar) & Arno Moens (Remco)
© DPG Media

Jonas en Mikhel komen eten bij Suzanne, Katja en Lisa thuis. Daar gaat Mikhel onverwacht op de knieeën. Remco verliest zich in een nieuw idee: geld verdienen via zijn vlog. De reden van Patricks komst wordt duidelijk. Massa krijgt de kans om een campagne-idee te pitchen voor modebedrijf Tasha.

Woensdag 21 april 2021 (aflevering 62/62)

Lisa; seizoen 1, aflevering 62, op woensdag 21 april 2021 bij VTM. Op de foto: Herbert Flack (Maenhout)
© DPG Media

Mark heeft de situatie met de CEO van Tasha, Maenhout, kunnen rechttrekken. Het team moet nu zo snel mogelijk een concept bedenken voor de campagne. Lisa wordt aangeduid om de pitch te doen. Greet gaat verder met de metamorfose van 't Excuus, tot grote ergernis van Lars.

Donderdag 22 april 2021 (aflevering 63/63)

Lisa; seizoen 1, aflevering 63, op donderdag 22 april 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa wil niet dat Katja steeds met de eer gaat lopen van haar ideeën. Tasha wil met Massa samenwerken, maar dat zint Dorine helemaal niet. Renée gaat alleen naar de zwangerschapsgym en voelt zich eenzaam.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.