13
maart 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 39, op donderdag 18 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 15 – 19 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Katja vraagt aan haar zus om haar te helpen Jonas terug te winnen. John heeft het gehad met Katja’s bemoeienissen en zet haar op haar plaats. Daar komt fysiek geweld bij kijken. Lars en Zoë zijn nu officieel een koppel. Zoë onthult haar ware identiteit aan Lars.

UPDATE: Doordat de persconferentie n.a.v. de genomen beslissingen van het Overlegcomité rond het coronavirus werd uitgezonden op het normale uitzenduur van Lisa, werd er op vrijdag 19 maart uitzonderlijk geen nieuwe aflevering van Lisa uitgezonden. De geplande aflevering werd doorgeschoven naar maandag 22 maart, waarna alle afleveringen een weekdag opschuiven.

Maandag 15 maart 2021 (aflevering 36/36)

Lisa; seizoen 1, aflevering 36, op maandag 15 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Femke Verschueren (Zoë), Hilde Heijnen (Dorine) & Thomas Van Caeneghem (Lars)
© DPG Media

Katja vraagt aan haar zus om haar te helpen Jonas terug te winnen. Nu Jonas Lisa zoveel pijn heeft gedaan, ziet ze niet in waarom ze dat niet zou doen. John heeft het gehad met Katja's bemoeienissen en zet haar op haar plaats. Daar komt fysiek geweld bij kijken. Lars en Zoë zijn nu officieel een koppel.

Dinsdag 16 maart 2021 (aflevering 37/37)

Lisa; seizoen 1, aflevering 37, op dinsdag 16 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Thomas Van Achteren (Jelle) & Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Lisa weigert mee te gaan naar de tentoonstelling. Ze bouwt haar gesprekken met Naviad wel weer op via de chat. Zoë onthult haar ware identiteit aan Lars: ze heet Elke en ze heeft niets of niemand. Lars geeft echter zoveel om haar dat hij haar niet wil zien vertrekken. Hij biedt haar een job en een slaapplaats aan in 't Excuus.

Woensdag 17 maart 2021 (aflevering 38/38)

Lisa; seizoen 1, aflevering 38, op woensdag 17 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas) & Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Mikhel krijgt van Lisa stiekem de ideale locatie voor een nieuwe shoot. Jonas en Mikhel beseffen allebei dat Lisa meer in haar mars heeft dan ze dachten. Suzanne wordt lastiggevallen door John. Gert en Dorine maken plannen om Mark onderuit te halen.

Donderdag 18 maart 2021 (aflevering 39/39)

Lisa; seizoen 1, aflevering 39, op donderdag 18 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja), Hilde De Baerdemaeker (Suzanne) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa maakt zich klaar voor een nieuwe date met Jonas, maar tot haar grote teleurstelling heeft Jonas Mikhel gestuurd. Mikhel. Pilar maakt zich zorgen om Remco. John blijft Suzanne lastig vallen. Katja dreigt met de politie. Suzanne gaat met de ex van John praten en verneemt de waarheid over hem.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.