13
februari 2021
2021
synopsis
Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 20 , op vrijdag 19 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa), Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 15 – 19 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Door een virus op haar laptop is Lisa alle foto’s van de shoot kwijt. Katja moet een nacht in het ziekenhuis doorbrengen omdat er in haar bloed hoge concentraties van kalmeermiddelen gevonden zijn. Suzanne heeft haar eerste date, maar het is geen succes. Zoë gaat aan de slag als hulpje van Greet, tot grote verbazing van Dorine en Mark. Ze vraagt Lisa mee naar het etentje dat Dorine voor haar heeft georganiseerd.

Maandag 15 februari 2021 (aflevering 16/16)

Lisa; seizoen 1, aflevering 16 , op maandag 15 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Issam Dakka (Mikhel) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Door een virus op haar laptop is Lisa alle foto's van de shoot kwijt. Gelukkig helpt Lars haar en samen met Mikhel kan ze de foto's recupereren. Gert kijkt knarsetandend toe wanneer Jonas de klant weet te overtuigen met de nieuwe foto's. Lisa denkt dat Pierre het virus op haar laptop heeft gezet.

Dinsdag 16 februari 2021 (aflevering 17/17)

Lisa; seizoen 1, aflevering 17 , op dinsdag 16 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)
© DPG Media

Jonas bedankt Lisa omdat ze er mee voor gezorgd heeft dat de foto's voor Mist op tijd klaar zijn. Katja vindt dat maar niks. Door de voorbereidingen op de nieuwe campagne krijgt ze niet de aandacht die ze verwacht van Jonas. Er worden honderden dozen papier geleverd en Lisa krijgt de schuld.

Woensdag 17 februari 2021 (aflevering 18/18)

Lisa; seizoen 1, aflevering 18 , op woensdag 17 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Remco is blij dat Pilar hem heeft vergeven en wil haar tonen dat hij die kans verdient. Hij stelt voor om gratis te komen werken in 't Brouwhuis. Mark neemt zijn voorstel aan. Lisa vlucht weg van het etentje wanneer Katja en Jonas samen arriveren.

Donderdag 18 februari 2021 (aflevering 19/19)

Lisa; seizoen 1, aflevering 19 , op donderdag 18 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)

Lisa hoort dat Jonas op zoek is naar een slogan voor Mist en probeert zelf wat uit. Katja komt in de problemen wanneer ze een slogan en een reclamestunt moet bedenken, en Lisa er niet is om haar te helpen. Zoë zoekt toenadering tot Lars en Lisa brengt haar op het idee om als zangeres op te treden in 't Excuus.

Vrijdag 19 februari 2021 (aflevering 20/20)

Lisa; seizoen 1, aflevering 20 , op vrijdag 19 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa), & Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Dorine is niet blij met de vertaling van Zoë voor Greet. John is voortdurend bezig met klusjes in Suzannes huis. Katja vertrouwt hem niet. Dorine krijgt een telefoon van de Dantons: ze zijn een paar uur in Parijs en willen langskomen om Zoë te zien. Dorine vraagt aan Lisa om de tickets voor de Thalys te regelen, maar Zoë gooit roet in het eten.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.