8
mei 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 78, op donderdag 13 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 10 – 14 mei 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Lisa probeert Mikhel terug te winnen. Op het laatste moment laat de manager van Sean Dhondt weten dat Sean toch weigert. Mark en Jonas moeten nu op zoek naar een nieuwe BV. Jonas krijgt te horen dat Katja met Ed Vanhoute naar Nice is vertrokken.

Maandag 10 mei 2021 (aflevering 74/74)

Lisa; seizoen 1, aflevering 74, op maandag 10 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Lisa probeert Mikhel terug te winnen. Op het laatste moment laat de manager van Sean Dhondt weten dat Sean toch weigert. Mark en Jonas moeten nu op zoek naar een nieuwe BV. Jonas krijgt te horen dat Katja met Ed Vanhoute naar Nice is vertrokken.

Dinsdag 11 mei 2021 (aflevering 75/75)

Lisa; seizoen 1, aflevering 75, op dinsdag 11 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)
© DPG Media

Lisa confronteert Jonas met de vraag of ze verliefd zijn. Elias, die het overlijdenscertificaat van Erik onderzocht heeft, is tot de ontdekking gekomen dat de desbetreffende arts al dertig jaar dood is. Nu de bevalling dichterbij komt, heeft Renée steeds meer nood aan duidelijkheid over de vader van haar kind: is het nu Mark of Lars?

Woensdag 12 mei 2021 (aflevering 76/76)

Lisa; seizoen 1, aflevering 76, op woensdag 12 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Sean Dhondt als zichzelf
© DPG Media

Jonas en Mark proberen Sean Dhondt alsnog te overtuigen om mee te werken aan de Tasha-campagne. Nu Mikhel vertrokken is uit Massa, vraagt Jonas aan Jelle of hij de social media-afdeling alleen op zich wil nemen. Patrick ziet hier een mooie kans in om Jelle zijn plaats in de Keetal in te nemen.

Donderdag 13 mei 2021 (aflevering 77/77)

Lisa; seizoen 1, aflevering 77, op donderdag 13 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar) & Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Lisa charmeert Sean Dhondt. Hij herkent in haar zijn pr-manager Bram, die vroeger ook extreem verlegen was. Free trekt Jonas' aandacht. Hij is overdonderd wanneer Katja plots terug in zijn flat staat.

Vrijdag 14 mei 2021 (aflevering 78/78)

Lisa; seizoen 1, aflevering 78, op vrijdag 14 mei 2021 bij VTM. Op de foto: Pommelien Thijs (Babette)
© DPG Media

Simon vertelt zijn geheim aan Greet, die schrikt en vindt dat Simon eerlijk moet zijn tegenover Lisa en Suzanne. Katja droomt van een reünie met Jonas. Ed biedt Katja een carriëre in Hollywood aan. Babette windt Gert om haar vinger. Pilar twijfelt over haar beslissing om al dan niet mee te verhuizen naar Spanje.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.