27
februari 2021
2021
synopsis
Lisa; seizoen 1, aflevering 28, op woensdag 3 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 1 – 5 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Lisa? Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af.

Maandag 1 maart 2021 (aflevering 26/26)

Lisa; seizoen 1, aflevering 26, op maandag 1 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)
© DPG Media

Lisa aanvaardt de job als Gerts assistente, maar de spreidstand om zowel Katja van ideeën te voorzien als met eigen ideeën op de proppen te komen, blijkt al snel onmogelijk. Lisa raadt Katja aan om Jonas te stimuleren zelf creatief te zijn, maar dat loopt op een sisser af.

Dinsdag 2 maart 2021 (aflevering 27/27)

Lisa; seizoen 1, aflevering 27, op dinsdag 2 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Naomi Janssens (Pilar)
© DPG Media

Lisa staat voor een dilemma wanneer Gert haar vraagt om samen met hem Jonas ten val te brengen. Remco vraagt hulp aan Jelle om een eigen vlog te starten. De twee komen beter overeen dan verwacht, vooral wanneer Remco ontdekt dat Jelle op mannen valt en hij zijn jaloezie eindelijk kan loslaten.

Woensdag 3 maart 2021 (aflevering 28/28)

Lisa; seizoen 1, aflevering 28, op woensdag 3 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

De dronken Lisa wordt tijdens het bedrijfsfeest door Jonas onder een koude douche gezet. Daar voelt Lisa eindelijk de moed om hem haar liefde te verklaren. Na het grote succes van het event op Massa zijn Mark en Dorine in hun nopjes. Ze zijn er weer van overtuigd dat ze een goed team vormen met hun hele gezin.

Donderdag 4 maart 2021 (aflevering 29/29)

Lisa; seizoen 1, aflevering 29, op donderdag 4 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Lisa probeert te ontsnappen aan Gert, die sinds haar misplaatste liefdesverklaring gelooft dat ze een mooi koppel zouden vormen. Wanneer hij haar probeert te kussen, slaat Lisa hem in zijn gezicht. Mikhel toont Lisa een cool internetforum voor mensen in de reclamewereld.

Vrijdag 5 maart 2021 (aflevering 30/30)

Lisa; seizoen 1, aflevering 30, op vrijdag 5 maart 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa)
© DPG Media

Katja heeft ernstige huiduitslag en kan de shoot voor de 'Luna'-campagne niet meer doen. Pilar en Jelle overhalen Lisa om model te staan voor enkele foto's. Zij gaat akkoord, zolang ze maar onherkenbaar is op de foto's. Lisa's band met 'Naviad' wordt steeds sterker.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.