30
januari 2021
2021
synopsis
Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 10, vrijdag 10 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

SYNOPSIS | Lisa: 1 – 5 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in de nieuwe telenovelle Lisa? Katja liegt tegen Lars. Al snel doet het nieuws de ronde in ’t Brouwhuis. Lisa sluit zich uit schaamte thuis op. Gert misbruikt de situatie door Lisa voor een keuze te stellen. Mark probeert zijn affaire met Renée verder geheim te houden. Remco is jaloers op Jelle.

Maandag 1 februari 2021 (aflevering 6/6)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 6, maandag 1 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde Heijnen (Dorine) & Lucas Van den Eynde (Mark)
© DPG Media

Katja liegt tegen Lars dat Jonas bij Lisa is blijven slapen. Al snel doet het nieuws de ronde in 't Brouwhuis. Wanneer Lisa hier lucht van krijgt, sluit ze zich uit schaamte thuis op. Gert misbruikt de situatie door Lisa voor de keuze te stellen: haar job verliezen of Jonas aanklagen wegens seksuele intimidatie.

Dinsdag 2 februari 2021 (aflevering 7/7)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 7, dinsdag 2 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Lucas Van den Eynde (Mark) & Elke Van Mello (Renée)
© DPG Media

Lisa vertelt Katja dat Gert haar ontslaat wanneer ze weigert Jonas aan te klagen voor seksuele intimidatie. Jonas en Mikhel zoeken samen een manier om Gerts plan te dwarsbomen. Katja wordt gedwongen door Suzanne om Lars de waarheid te vertellen over Jonas, maar zij ziet dat niet zitten.

Woensdag 3 februari 2021 (aflevering 8/8)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 8, woensdag 3 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Oscar Willems (Jonas)
© DPG Media

Lars heeft Jonas goed toegetakeld, waardoor Katja besluit dat hij een agressief kantje heeft dat ze nog niet kende en dat ze beter af is zonder hem. Lars zit heel erg in de put door de breuk met Katja. Nu iedereen in 't Brouwhuis weet heeft van Katja en Jonas, zijn de roddels over Lisa gestopt, maar wordt ze wel door Jonas op het matje geroepen.

Donderdag 4 februari 2021 (aflevering 9/9)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 9, donderdag 9 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Tinne Oltmans (Lisa) & Anouck Luyten (Katja)
© DPG Media

Nu Katja weet dat Jonas naar Amerika verhuist, ziet ze een opportuniteit voor zichzelf. Gert is blij dat zijn plan heeft gewerkt en kan het niet laten Jonas nog wat verder uit te dagen. Dat haar zoon zo snel weer vertrekt door de problemen tussen haar en Mark vindt Dorine erg, maar ze begrijpt dat hij moet doen wat hem gelukkig maakt.

Vrijdag 5 februari 2021 (aflevering 10/10)

Lisa
Lisa; seizoen 1, aflevering 10, vrijdag 10 februari 2021 bij VTM. Op de foto: Hilde De Baerdemaeker (Suzanne)
© DPG Media

Tot ieders opluchting overleeft Jonas de val in het water, allemaal dankzij de moedige actie van Lisa. Bij Jonas zorgt het ongeluk voor een inzicht. Dit nieuws slaat bij Katja in als een bom. Lisa maakt de schetsen voor de 'Mist'-campagne vol ijver opnieuw, omdat ze die op de kade is kwijtgeraakt.

Lisa, van maandag tot en met vrijdag om 18.20 u. op
Wat als je zus aan de haal gaat met je droomjob én je prins op het witte paard, omdat je zelf te verlegen bent om ervoor te gaan? Lisa droomt van een carrière als creative in het hippe marketingbureau vlakbij haar huis. Daar woont ze met haar mama en ambitieuze halfzus Katja. De zusjes kijken met grote ogen naar de bruisende wereld van creatievelingen, vloggers, influencers en social media wizzards, maar naar één jongeman in het bijzonder: Jonas, marketeer en zoon van de zaakvoerders.