6
maart 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 8 – 12 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Tussen Ari en Tane gaat het van kwaad naar erger. Zullen ze er ooit in slagen om het verleden achter zich te laten? Marilyn voelt zich eenzaam. Evan vertelt Roo de waarheid over waarom hij nu plots contact opnam met Ryder. Alf en Martha keren terug van hun huwelijksreis.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 125 – 129 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 66 – 70 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden eind mei 2020.

Maandag 8 maart 2021 (aflevering 66/7336)

Tussen Ari en Tane gaat het van kwaad naar erger. Zullen ze er ooit in slagen om het verleden achter zich te laten? Marilyn voelt zich eenzaam. Evan vertelt Roo de waarheid over waarom hij nu plots contact opnam met Ryder. Alf en Martha keren terug van hun huwelijksreis.

Dinsdag 9 maart 2021 (aflevering 67/7337)

© Seven West Media

Alf heeft het gevoel alsof zijn hele wereld op z'n kop werd gezet tijdens zijn afwezigheid. Ziggy probeert Maggie op te beuren. Roo raadt Evan aan om Ryder zo snel mogelijk de waarheid te vertellen.

Woensdag 10 maart 2021 (aflevering 68/7338)

Alf doet zijn ronde in Summer Bay om op de hoogte te geraken van alle nieuwtjes. Roo praat met Evan en probeert hem te overtuigen om Ryder in te lichten over zijn ziekte. Ziggy moet de knoop doorhakken: blijft ze bij Dean wonen of keert ze terug naar huis om Maggie te steunen?

Donderdag 11 maart 2021 (aflevering 69/7339)

Maggie polst bij Ziggy of ze wel zeker is van haar beslissing om terug naar huis te komen wonen. Colby en Jasmine proberen de lucht tussen hen te klaren, maar Jasmine wordt kwaad wanneer ze ontdekt dat hij en Willow achter haar rug over haar gepraat hebben. Willow krijgt vervolgens de volle laag. Jasmine zoekt steun bij Tori. Maggie besluit Coco een bezoekje te brengen.

Vrijdag 12 maart 2021 (aflevering 70/7340)

© Seven West Media

Gemma is nerveus voor de housewarming. Ze hoopt dat alles vlot verloopt. Ari zet zijn trots opzij en nodigt ook John uit voor het feestje. Jasmine probeert opnieuw meer betrokken te geraken bij het leven van Grace. Mackenzie zorgt voor spanning tussen Ari en Tane. John wordt onwel en stort in.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.