6
februari 2021
2021
synopsis
Home and Away
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 8 – 12 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Colby staat voor een dilemma wat betreft Bella. John geeft Nikau goede raad. Ari vraagt Tane om hem en de rest van de familie met rust te laten. Maggie probeert het goed te maken. Ari keert Mackenzie de rug toe.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 106 – 110 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 47 – 51 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden begin mei 2020.

Maandag 8 februari 2021 (aflevering 47/7317)

© Seven West Media

Colby staat voor een dilemma wat betreft Bella. John geeft Nikau goede raad. Ari vraagt Tane om hem en de rest van de familie met rust te laten.

Dinsdag 9 februari 2021 (aflevering 48/7318)

© Seven West Media

Maggie probeert het goed te maken. Door de zorgen om Bella groeien Colby en Mackenzie weer dichter naar elkaar toe. Ari keert Mackenzie de rug toe.

Woensdag 10 februari 2021 (aflevering 49/7319)

© Seven West Media

Maggie is verbaasd over enkele beslissingen die Marco neemt. Ziggy en Ben zien de dingen eindelijk weer wat rooskleuriger in. Leah begint zich stilaan opnieuw open te stellen voor de mensen rondom haar.

Donderdag 11 februari 2021 (aflevering 50/7320)

Het gaat goed tussen Leah en Justin; het leven lijkt hen weer toe te lachen. Maggie hoopt dat Marco Summer Bay voorgoed zal verlaten. Jasmine en Tori hebben veel steun aan elkaar. Jasmine voelt zich nog niet klaar om de ouders van Robbo in te lichten over haar zwangerschap.

Vrijdag 12 februari 2021 (aflevering 51/7321)

Maggie probeert met Ben te praten, maar krijgt het deksel op de neus. Ben lucht zijn hart bij Justin en Maggie doet hetzelfde bij Leah. Leah maakt vorderingen en dat ontgaat ook Justin niet. Jasmine krijgt onverwacht bezoek.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.