27
maart 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 29 maart – 2 april 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Evan is van slag wanneer hij ontdekt dat Ryder reeds op de hoogte is van zijn gezondheidstoestand. Leah is compleet in shock wanneer Justin haar aantreft in The Diner. Is ze wel sterk genoeg om dit nieuwe trauma te verwerken? Tane probeert te voorkomen dat Nikau van huis wegloopt. Ari voelt dat er iets aan de hand is.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 140 – 144 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 81 – 85 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in juni 2020.

Maandag 29 maart 2021 (aflevering 81/7351)

© Seven West Media

Evan is van slag wanneer hij ontdekt dat Ryder reeds op de hoogte is van zijn gezondheidstoestand. Leah is compleet in shock wanneer Justin haar aantreft in The Diner. Is ze wel sterk genoeg om dit nieuwe trauma te verwerken? Tane probeert te voorkomen dat Nikau van huis wegloopt. Ari voelt dat er iets aan de hand is.

Dinsdag 30 maart 2021 (aflevering 82/7352)

Ryder vreest het ergste wanneer hij Evan nergens kan vinden. Alf treft hem aan in het ziekenhuis en al snel wordt duidelijk dat hij er slecht aan toe is. Roo, Alf en Ryder stellen Evan vervolgens voor om bij hen in te trekken, maar hij wil Ryder beschermen en vlucht opnieuw weg. Ari beschuldigt Tane van de inbraak. Gemma en Nikau hebben een goed gesprek. Colby zet zijn onderzoek naar de inbraak verder en is met verstomming geslagen wanneer Gemma weigert om haar vingerafdrukken te geven.

Woensdag 31 maart 2021 (aflevering 83/7353)

Evan trekt in bij Roo, Ryder en Alf, maar hij wil niet dat Ryder zijn leven stopzet om voor hem te zorgen. Colby probeert Gemma te overtuigen om alsnog haar vingerafdrukken te geven, maar zij blijft weigeren. Bella viert haar achttiende verjaardag. Ben excuseert zich bij Maggie, maar krijgt een koude douche. Wanneer ze hem vervolgens samen met Gemma ziet, besluit Maggie haar overplaatsing aan te vragen.

Donderdag 1 april 2021 (aflevering 84/7354)

Willow beweegt hemel en aarde om de verjaardag van Bella zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ben probeert Maggie duidelijk te maken dat er niets aan de hand is tussen hem en Gemma, maar zij gelooft hem niet en denkt erover na om naar Italië te verhuizen. John voelt zich beter en wil naar huis, maar volgens Tori is hij daar nog niet klaar voor.

Vrijdag 2 april 2021 (aflevering 85/7355)

Tori en Marilyn hebben een verrassing in petto voor John. Leah gaat terug aan het werk. Zal ze de druk aan kunnen? Ben probeert Maggie op andere gedachten te brengen, maar zij is vastberaden om naar Italië te vertrekken.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.