23
januari 2021
2021
synopsis
Home and Away
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 25 – 29 januari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Ari’s poging om alles uit te klaren met Mackenzie verloopt niet volgens plan. Het geroddel van John brengt niet alleen hem in de problemen. Colby krijgt eindelijk de antwoorden die hij zocht. En Maggie staat voor een hartverscheurende keuze, maar het is kiezen tussen twee slechte paden.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 97 – 101 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 38 – 42 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in april 2020.

Maandag 25 januari 2021 (aflevering 38/7308)

Home and Away
© Seven West Media

Dean raakt ongewild betrokken bij de liefdesperikelen van Mackenzie. Willow heeft haar breuk met Alex nog niet verwerkt. Leah en Justin proberen hun leven weer op de rails te krijgen.

Dinsdag 26 januari 2021 (aflevering 39/7309)

7309
© Seven West Media

Ari's poging om alles uit te klaren met Mackenzie verloopt niet volgens plan. Het geroddel van John brengt niet alleen hem in de problemen. Colby krijgt eindelijk de antwoorden die hij zocht.

Woensdag 27 januari 2021 (aflevering 40/7310)

Home and Away
© Seven West Media

Maggie staat voor een hartverscheurende keuze, maar het is kiezen tussen twee slechte paden. Nikau en Bella denken na over hun toekomst. Gaan ze die samen tegemoet? Gemma probeert John tot inkeer te laten komen.

Donderdag 28 januari 2021 (aflevering 41/7311)

Home and Away
© Seven West Media

Maggie staat voor een hartverscheurende keuze, maar het is kiezen tussen de pest en de cholera. Nikau en Bella denken na over hun toekomst. Gaan ze die samen tegemoet? Gemma probeert John tot inkeer te laten komen.

Vrijdag 29 januari 2021 (aflevering 42/7312)

Home and Away
© Seven West Media

Ziggy wil koste wat het kost de waarheid achterhalen, maar zet zo druk op het hele gezin. Leah is van slag na een telefoontje. Kan ze zich sterk houden? Het gaat van kwaad naar erger met Willow.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.