20
maart 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 22 – 26 maart 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Gemma en Ben brengen samen de nacht door. Nikau is in alle staten en gaat de confrontatie aan met Ben. Tane probeert hem te kalmeren. Evan gaat dan toch akkoord om op te treden. Roo ontdekt waarom hij eerst weigerde.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 135 – 139 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 76 – 80 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in juni 2020.

Maandag 22 maart 2021 (aflevering 76/7346)

© Seven West Media

Gemma en Ben brengen samen de nacht door. Nikau is in alle staten en gaat de confrontatie aan met Ben. Tane probeert hem te kalmeren. Evan gaat dan toch akkoord om op te treden. Roo ontdekt waarom hij eerst weigerde.

Dinsdag 23 maart 2021 (aflevering 77/7347)

© Seven West Media

Ziggy is van slag na het nieuws over Ben en Gemma. Ze wil Maggie zo snel mogelijk op de hoogte brengen, maar verandert van gedachten wanneer ze ziet dat het eindelijk beter met haar gaat. Na alle commotie besluiten Ben en Gemma dat ze beter vrienden blijven. Alf zet John op z'n plaats wanneer hij ziet hoe moeilijk Marilyn het heeft met de situatie.

Woensdag 24 maart 2021 (aflevering 78/7348)

John heeft het moeilijk met de gevolgen van de beroerte. Marilyn probeert hem zo goed mogelijk bij te staan. Ze wil ook Jett op de hoogte brengen van de situatie, maar John weigert. Bella vraagt Dean en niet Colby om haar te komen halen op het therapiekamp. Jasmine blijft zich online voorstellen als mama van Grace.

Donderdag 25 maart 2021 (aflevering 79/7349)

© Seven West Media

Ryder brengt alles in gereedheid voor het optreden van Evan. Hij krijgt het emotioneel moeilijk wanneer hij beseft dat het de eerste, maar ook de laatste keer zal zijn dat hij zijn vader zal zien optreden. Colby beseft dat Bella nood heeft aan een broer, en niet aan een vaderfiguur. Nikau is van slag door de brief van Bella en dat blijft niet zonder gevolgen.

Vrijdag 26 maart 2021 (aflevering 80/7350)

© Seven West Media

Het optreden van Evan is een schot in de roos. Vooral het nummer dat hij speciaal voor Ryder schreef laat niemand onberoerd. De bom barst tussen Ben en Maggie, met een stevige woordenwisseling tot gevolg. Gemma en Tane proberen met Nikau te praten. Leah betrapt een inbreker op heterdaad.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.