20
februari 2021
2021
synopsis
© Seven West Media

SYNOPSIS | Home and Away: 22 – 26 februari 2021

Wat gebeurt er deze week in Home and Away? Tori en Irene maken zich zorgen over Jasmine. Justin heeft een prangende vraag voor Leah. Tussen Ari en Tane blijft de sfeer gespannen. Maggie stelt Ben voor een ultimatum. Colby besluit zijn scheiding te vieren, maar mede dankzij Jasmine draait dat anders uit dan gepland.

Verkeerde nummering

VTM maakt gebruik van een verkeerde nummering om de afleveringen van Home and Away aan te duiden. In dit artikel staan de correcte afleveringen en inhouden volgens de afleveringen die worden uitgezonden. De uitzendingen van deze week worden via VTM 2 en VTM GO verkeerdelijk aangeboden als afleveringen 116 – 120 van seizoen 32. In het echt gaat het om afleveringen 57 – 61 van seizoen 33 (uitzendjaar 2020), die in Australië werden uitgezonden in mei 2020.

Maandag 22 februari 2021 (aflevering 57/7327)

© Seven West Media

Tori maakt zich zorgen wanneer Jasmine zich steeds meer opdringt bij de verzorging van Grace. Justin heeft een prangende vraag voor Leah. Tussen Ari en Tane blijft de sfeer gespannen. Kunnen ze hun problemen uitpraten?

Dinsdag 23 februari 2021 (aflevering 58/7328)

Jasmine haalt Grace zonder medeweten van Tori op bij Marilyn. Justin heeft een voorstel voor Leah, maar wordt verkeerd begrepen. Justin zet Jasmine op haar plaats. Marilyn vreest dat ze nooit meer zal mogen babysitten.

Woensdag 24 februari 2021 (aflevering 59/7329)

© Seven West Media

Maggie stelt Ben voor een ultimatum. Irene maakt zich ernstig zorgen over Jasmine, die het moeilijker blijkt te hebben dan iedereen dacht. Colby besluit zijn scheiding te vieren, maar dat loopt niet zoals gepland.

Donderdag 25 februari 2021 (aflevering 60/7330)

© Seven West Media

Dean en Willow spellen Colby de les. Maggie vreest dat ze haar huwelijk nog meer onder druk heeft gezet en praat erover met Roo. Een onverwachte bezoeker zet het leven van Ryder op z'n kop. Colby heeft een goed gesprek met Mackenzie.

Vrijdag 26 februari 2021 (aflevering 61/7331)

Home and Away
© Seven West Media

Ryder weigert om zijn vader in zijn leven te laten. Roo maant hem aan om hier goed over na te denken. Jasmine ziet er tegenop om Colby onder ogen te komen. Ze lucht haar hart bij Willow.

Home and Away, van maandag tot en met vrijdag om 19.25 u. op
Home and Away is een Autralische soap over de bewoners van het fictieve kuststadje Summer Bay. Oorspronkelijk draaide de reeks vooral rond de familie Fletcher, die samen met hun zes pleegkinderen naar Summer Bay verhuizen om er een camping uit te baten. De camping is er nog steeds, maar de familie Fletcher maakte in de loop der tijd plaats voor andere families. Tegenwoordig zijn de Stewarts, de Morgans en de Parata's de voornaamste families, naast een aantal oudgedienden en een groep jongeren.